Last news in Fakti

24 Ноември, 2015 18:33, обновена 24 Ноември, 2015 19:04 34 858 60

Загинали ли са руските пилоти? (Снимки 18+)

  • сирия-
  • самолет-
  • загинал-
  • пилот

Най-вероятно гвардейският майор Сергей Александрович Румянцев е загиналият пилот на „Су-24“.Това е предварителната оценка на международната доброволческа група InformNapalm, които публикуваха снимки.

Според сирийски източници на групата вторият пилот е оцелял и е попаднал в плен. На мястото, където е паднал самолета са работели спасителни въртолети, които са били принудени да се върнат в базата след ожесточен обстрел.

След предварителен анализ, загиналия летец вероятно е гвардейския майор – пилот на Су-24 със заводски номер 0715323 от 6980-а гвардейска авиационна база към 1-ва ескадрила на военното поделение 69806. Авиационната група се базира на летище Шагол в Челябинск.

Турция вярва, че двамата пилоти са живи. Работи се по тяхното освобождаване от сирийски бунтовници. Това заяви представител на турското правителство пред Ройтерс към 18:30 ч. българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 mediator37

    13 1 Отговор
    Вече на всички стана кристално ясно, кой подкрепя терористите от Ислямска държава- НАТО, САЩ, Турция, Израел.
  • 4 Ураа

    7 0 Отговор
    Сега вече ще има Кюрдистан.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Николов

    4 0 Отговор
    Чувал съм че Турция е една от държавите които много активно внасят петрол от ИД.
  • 7 Morgoth

    5 1 Отговор
    Ако са го свалили над Турция, защо пилотите са паднали при сирийската опозиция? Работата там се разсмърдява още повече.
  • 8 БАТ мишо

    2 2 Отговор
    е се гледайте новините щото бас фащам че скоро наистина ше им пресекат яко границата но фесовете
  • 9 БАТ мишо

    4 2 Отговор
    надявам се да не използват само конвенцианални оръжия братушките и да видим ядрени слънца над 5 века присъстващите
  • 10 Бай хой

    1 3 Отговор
    Имало е няколко изрода в района и сега всички ще патят.

    А нима това са умерените сирийски опозиционери? Фесофе, от днес те са терористи и ще бъдат неутрализирани.

    Фесове, на Българска територия, гледайте и знайте какво ще ви се случи и на вас. Великата ви туркия и нато няма да я спаси.

    А дет се е писал гецата да отиде да пита франсетата какво търсят там. Директно да върви в анадола, и да се запаси с грес.
  • 11 диан

    5 1 Отговор
    ами самолета е паднал в сирия
    а и турците знаят че има операция там
    ако асфалтират пътя до нивата ти
    не може да застреляш работника че почива на банкета
    и е влязъл в нивата ти
    още повече гърмиш го тои долазва до пътя и издъхва там
    изолация за всички мисюлмани
  • 12 Човек

    4 1 Отговор
    Погледнете руският майор и погледнете тук:
    http://fakti.bg/mnenia/162918-abdelhamid-abaud-kasapinat-ot-raka-koito-okarvavi-parij
    Кой искате да ви е съсед? Приятел? Гост?
    Не, не искам отговор, а клакьорите на световният терорист САЩ да поразмърдат малкото сиво (ако изобщо имат такова де) в кратуните си!
  • 13 112

    1 5 Отговор
    Руснаците нищо няма да посмеят да направят защото Турция е в НАТО.

    Коментиран от #16

  • 14 gfd

    3 2 Отговор
    Световния Мир се поддържа единствено ат Русия , няма ли Русия ще има з-та световна война вервайте в това !!! Всичко тръгва от Тъпите Идиоти САЩ.....КАКВИТО И ХРАНИТЕ ТАКИВА СА И ХОРАТА мазни ,тъпи ,дебели американци знаят само един бекони, немогат да си вържат връзките на обувките да го д.....т ! Да живее Русия !!!
  • 15 25444

    4 2 Отговор
    Световния Мир се поддържа единствено ат Русия , няма ли Русия ще има з-та световна война вервайте в това !!! Да живее Русия !!!
  • 16 Morgoth

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "112":

    Ти какво очакваш да направят? Да почнат война с Турция за един самолет?
    Това което могат да направят е да изгонят с ритници турския посланик, силно да посъветват гражданите си да не ходят на почивка в Турция, да почнат да правят бомбардировките с масиран съпорт от изтребители, да демонстрират сила с кораби и подводници в Черно море, да спрат газови проекти с Турция, както и други подобни.
  • 17 Бай Курти

    1 1 Отговор
    Сигурно за някой като ГЕЦАТА това което се случи във Франция и кризата с бежанците, трябва да се случи още пет пъти за да проумее че виновни за всичко това са САЩ,НАТО,ТУРЦИЯ и ЕС.Жалко за руските пилоти ако са загинали.
  • 18 do gfd

    0 3 Отговор
    gfr проблемите идват от точно такива лапета като теб, който без да вземат под внимание фактите, започват да крякат за някой като че ли това е футболен отбор, и после оставайки на същия акъл влизат смело във войни за да си защитават измислените герой. "Тъпите САЩ" и техните принципи ти дават да се илзлагаш свободно в интернетът, който те създадоха (без например да пишеш по стените в Белене), както и компютрите, телефоните и таблетите на които си пишеш глупостите, които родителите ти, тези служители на "робската соросоидна ситема" са изработили, за да може малък като теб да плюе по всичко което му дава благата. И понеже силно се съмнявам да си любител на Толстой, Достоевски или Тургенев, предполагам преклонението ти пред Русия идва от най-облагодетелстващото света, и май единствено, изобретение АК47 , което те щедро продават на целия арабски свят, и с което се извършват и почти всички терористични актове.

    Коментиран от #22

  • 20 ТИМ джибра

    0 1 Отговор
    това май обяснява нещата

    http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=741819
  • 21 Наполеон

    0 1 Отговор
    Това е големия турски принос и съпричастност към случилото се в Париж. Бравос, аферим машшала! Дано да получат подобаващи благодарности от руските ВВС.
  • 22 do do gfd

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "do gfd":

    @18 Те щото американците продават сладки и бонбони. Кой въоражава талибаните в Авганистан? Кой въоръжаваше и Иран и Ирак по време на войната им (това ако не е лицемерие здраве да е)?
    Кой според теб е световният производител/износител на оръжие?!
    Ако става терористичен акт а АК защо реши, че е произведен в Русия? Знаеш ли, че има теза, че "умерената" опозиция в Сирия се е въоръжавала и с българско оръжие закупено с арабски и американски пари! Да ти напомням ли за американците дето гръмнаха наскоро при тест на боеприпаси у нас? За кого какво ли са пазарували, хъм? Предвид, че натовски инструктури са обучавали опозицията в Сирия...
    После свобода - ок, ама дали не бъркаш възможността да носиш дънки и да пиеш кока-кола за връх в човешкото развитие, а то не е... Наясно си предполагам? Аз предпочитам боза...

    Коментиран от #45

  • 23 Гост

    1 0 Отговор
    Колко плащат Руснаците ме интересува? След всичко написано тука виждам, че Руснаците сериозно плащат!Вас Русия май повече ви вълнува от собствената ви страна!Само дето и фесовете в нас се подкрепят от Кремъл!Ама певечето от вас тука са пуберски тролове дето не са прочели и една книжка! Путин вас подобающе поблагодарит продолжайте блевать товарищи, только под конец опять тоже получится что и в 1991 году!Ненавидим Запад, но при этом не переставая все стремимся туда попасть, ненавидим Щаты только Русских там 12 милионов и чего - то не спешат возвращатся в свою вонючую страну!Ай, смешныЕ вы!

    Коментиран от #24

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бай хой

    0 0 Отговор
    смотан. Отивай си в копърия и не мърси България.

    Вие сте най тъпата нация и унищожихте бъдещето на децата си.

    Коментиран от #28

  • 26 не бива така

    1 1 Отговор
    Турците нещо много си повярваха. Самолетът е бил празен, на връщане от мисия срещу ИДИЛ. Преди да натиснеш копчето за да свалиш самолета има доста други начини да протестираш пред страната, която е "нарушила" въздушното ти пространство.
    Сега остава Асад да поиска от Русия официална охрана на въздушното си пространство и тогава всеки турски самолет, тръгнал да бомбардира кюрдите в Сирия следва да бъде свален, като нарушител на Сирийското въздушно пространство. И ето ти война, никому ненужна, като под никому разбирам народът, а не политиците, дето си чешат егото чрез чужда смърт.
    Едва ли Русия ще отвърне по същия начин, но чисто икономически Турция може би ще загуби много. НО! На Ердоган тази цена не му се вижда висока, щом води до бетониране на ислямизма. Той просто е прикрит фен на ИДИЛ, но Европа вече му друсна 3 милиарда евро. Да не мислите, че ще отидат за бежанците. Грънци!
    А тук по-долу има достатъчно писания, които в омразата си към Русия са готови да целуват г.за на тия, дето "присъстваха" по нашите земи цели 500 г.

    А на загиналите - Мир на праха им!
    Имайте малко уважение американски тролчета!
  • 27 ГОСТ

    0 0 Отговор
    asсда, що па да съм жалък бе. Пиша на езика, който най - много се разбира от пишещите тука!РУско - Българско тролски!А способността на човек да мисли му е дадена от горе, щом я няма , то никой не може да му помогне! Да споря с , който се кланят неизвестно на кого само, защото така било модерно, и защото виждате ли не им харесва Запада , а при това над 3 000 000 милиона Българи живеят на Запад/ а не в Русия/ при това живеят достойно, с такива нямам намерение да споря!Впрочем благодарение на ГАЗПРОМ няма да можем да получавам по евтин ГАЗ от трета страна, защото братушките на разрешават, така че май ще се окажем не западна, а руска колония!И не се чудете защо сметките ви за парно са до тавана, получаваме най - скъпия газ в Европа60 процента по - скъп от този , който Руснаците продават на ГЕрмания например!МА кой да мисли!Нямам намерения да споря с шматки дето реват за Русия а живуркат на Запад!Така, че жалките не знам кой са!Асад Старши дойде на власт с военен преврат, Асад младши пък с фалшифицирани избори, до началото на размириците Сирия живееше в 40 годишно извънредно положение! .....

    Коментиран от #30

  • 28 Гост

    0 3 Отговор

    До коментар #25 от "Бай хой":

    И как това?КАк го унищожихме?Руснаците май откъснаха Македония от България и създадоха Македонска нация помните ли?Разкъсаха страната ви?Помните ли? А вие викате Ура?БЕ я се скриите!Вас не ви е еня за страната ви, сами искахте да ставате 16 република, щяхте да сте Молдова номер 2 и по - зле!ПО ви вълнува РУсия!Давайте товарищи в том же духе, дорога вам в Северную КОрея к председателю КИМУ!
  • 29 Мишо

    1 2 Отговор
    Защо все за Русия плачете . Ми вървете там да живеете.Защо все за соца бленувате,ми вървете в Северна Корея да живеете.Що за призив е това-да живее Русия. Нека Путин да им забрани да почиват в Турция и в Египет,току виж се върнали към България.Сега може да спрат Турски поток и се върнат пак към Южен.Аз не искам нито САЩ,нито Русия да ми диктува,какво да правя и какво да мисля.А те двете велики сили винаги работят заедно за да отслабват другите и да се държат империалистически.
  • 30 ТИМ мъката

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "ГОСТ":

    мъкаааа...
  • 31 Спас

    1 1 Отговор
    Той товариш Путлер и ушанките да не си мислят, че ще хвърлят бомбите и никой няма да ги закача!
    Това си е война, и който участва неминуемо ще дава свидни жертви.
    Жалко за човешкия живот, похабен за да се задържи на власт и да се поддържа високият рейтинг на Вова!
  • 32 Веселин Желязков

    0 0 Отговор
    Турците да се молят по-силно наистина да им няма нищо на пилотите,защото сериозно дръпнаха опашката на големия мечок. Преди време за един руски войник изчезна цяло село
  • 33 АНТИНАТОВСКИЯ

    0 0 Отговор
    ГЛЕДАМ ВСИЧКИ СПОРЕТЕ ЕДНО И СЪЩО..АМА ДА ВИ КАЖА АЗ ЕДНО !

    А ДАНО НЯКОЙ ДЕН В БЪДЕЩЕ ГОЛЕМИТЕ КОЛОНИСТИ НЕ ПЛАТЯТ ОЩЕ 3 МИЛИАРДА НА ТУРЦИЯ ДА НИ КОЛОНИЗИРА С АХМЕД ДОГАН И КОМПАНИЯТА МУ ХА ХА ХА ТОГАВА ЩЕ ВИ ВИДЯ СМЕТКАТА С ИСЛАМИЗМА И ОЩЕ ТОЛКОВА 500 ГОДИНИ КОИТО ПЛЮИТЕ РУСИЯ КОЯТО ВИ ОСВОБОДИ ОТ ТУРСКИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ И СЕГА ЩЕ НАПРАВИ СЪЩОТО С АМЕРИКАНСКИЯТ НАТОВСКИ ИМПЕРИАЛИЗЪМ НАД СИРИЯ.....МОМЧЕТА МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ А НЕ ПРИКАЗВАЙТЕ НАИЗУСТ СЯКАШ НЕ ЗНАЙТЕ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ
  • 34 qqqqqq

    1 0 Отговор
    Бог да прости пилота. Умря заради предателството на турската страна. Нали и Турция е против ИД. Ама 10$ на барел явно купуват съвестта и честа на Турция. Паднаха ми в очите с тази долна постъпка.
  • 35 АНТИНАТОВСКИЯ

    0 0 Отговор
    след време дай боже и ние да не станем мишена на фесовете...че както сме приятели на нато ужжж така и могат да се обърнат и противвв мислете му тогава кой щр викате на помощ или бай левски или доган или путин избирайте !!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Наско

    0 0 Отговор
    Ще умрем за Русия , а на тях много им дреме за нас..
    ЗАЩО ????
  • 38 АНТИНАТОВСКИЯ

    0 1 Отговор
    да живее русия ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ да живее русия ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ АКО НЕ Е РУСИЯ НЯМА ДА ИМА МИР НА ТОЗИ СВЯТ .РУСИЯ КРЕПИ МИРА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА НА КОЯТО ЖИВЕЕМ МИР НА ВОЕННИТЕ ПИЛОТИ ДАЛИ ХРАБРОСТТА И ЖИВОТА СИ ЗА СИРИЙСКИЯ НАРОД !!!
  • 39 IVE

    0 1 Отговор
    Vsichki bejanci i teroristi idvat km Evropa ot Turcia a Rusia im prechi, da izkarvat pari. za tova i stanalo taka... RAKETI NA TURCIA I SASHT
  • 40 ivan ivanov

    1 0 Отговор
    Turciq e nai golemiq vrag na Evropa i Rusia... tiq musulmanski turcite vinagi sa igrali k.rva4ka sprqmo hristiqnite,,,
  • 41 АНТИНАТОВСКИЯ

    0 0 Отговор
    ако няма жертви няма и свобода.......а който не иска да дава жертви да ходи в латинска америка .там война скоро няма да има предречено и сторено от баба Ванга
  • 42 АНТИНАТОВСКИЯ

    0 0 Отговор
    КАЖЕТЕ КАТО ЗНАЕТЕ ТОЛКОВА ДА МЕ СВЕТНЕТЕ,
    ЗАЩО ЕВРОПА ПЛАЩА ТОЛКОВА БОГАТСТВА НА ТУРЦИЯ ЗА ИМИГРАНТИТЕ..КОЯ ИМ Е ПОЛЗАТА И КАКВА ПРИЧИНА СЕ КРИЕ В ТОВА ПЛАЩАНЕ ??? ЧАКАМ ОТГОВОР ОТ ВСЕЗНАЙКОВЦИТЕ ПО ТАЗИ ТЕМА !!!
  • 43 Просветен

    2 0 Отговор
    Ахх.. Слепи... Знаете ли ,колко % е безработицата в Русия...? Знаете ли ,каква е икономиката на Русия...? Нищо не знаете...! Няма смисъл да Ви задавам въпроси...! Вие сте слепи...! Гледате новините и вярвате без дори капка съмнение. Каквото първо чуете това е вярно! Защо Америка и останалите Европейски държави не водят война с ИД...? БИЗНЕС глупаци! Защо Америка нападна Ирак?- Злато и петрол! Защо създаде ИД?- За да удължи престоя си там! АХ слепи...
  • 44 АНТИНАТОВСКИЯ

    0 0 Отговор
    ето един просветен,
    да каже част от истината.....светнете се бе българи на коя планета живеете че май не се осъзнахте кой кои или кой иска да командва !!!
  • 45 gfd

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "do do gfd":

    Ай нали това е начина на упражнение .....Русия наистина се въоръжава и е първа сила в света ,това я прави и защитна стена за световен Мир ! Ако няма оръжие най-силното , то тогава ще има и война бе !!!
  • 46 аз

    1 1 Отговор
    Мога да кажа само едно, че Турция трябва да готови сапуня, че мноооого ще боли............
  • 47 gfd

    1 1 Отговор
    Ей палчо или по точно малчо можеш да се наречеш себе си !!! И за твое сведение Тъпите американци не са създали компютъра....а Българин е мозъка ! Точно ти не знаеш какво е ставало по Белене ,аз мога да ти говоря ,че съм бил там отдавна , не по мое желание !!! Ти си поредния утайник на Америка .....пържи бекона и вири дупето !!!

    Коментиран от #48

  • 48 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "gfd":

    Колега , прости глупците , те толкова могат !
  • 49 киро

    1 1 Отговор
    Явно че м....лите са маша на САЩ ! Те са с Америка още от руско-турската война - тогава турчолята са били с пушки Уинчестер ! А кой бомбардира София - русия ли !? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - САЩ естествено ! Да са живи и здрави братята руснаци , че до сега да са ни смляли САЩ + Турция ! За това не искам и да чуя за САЩ нито за техните гейски празници - Хелоуин и свети Валентин ! Ние си имаме наши християнски , които съвпадат с тези на Русия , само че католиците са ни ги дръпнали с 13 дни напред за да ги изравнят с п...лските си празници .
  • 50 909

    1 0 Отговор
    КИРО ПРАВ СИ !!!!!
  • 51 плешо

    0 1 Отговор
    Пичове, третата СВ вече започна, всъщност тя започна малко по-рано, но сега вече ще има по-сериозни действия. Предречено е, че ще има такава голяма война, тя ще започне началото си от района на Сирия и Ирак. В резултат на войната Русия ще ликвидира Турция като държава, а част от територията й ще бъде поделена между Гърция и България. Неоислямистките завоевателски мечти на Ердоган и Давутоглу трябва да бъдат спряни, крайно време е вече. Цяла източна Европа пак ще си бъде под контрола на руснаците(за добро или за лошо), а САЩ ще си приберат нааканите задници(или каквото е останало от тях)на техния си континент и няма да посмеят да нападнат вече никого, последствията за тях ще са много сериозни и ще си бъдат няква регионална силичка квато са били и навремето. Не се заблуждавайте, че ако Русия удари Турция НАТО ще се намеси активно, ще има заплахи и приказки, и "призоваване към диалог", резолюции на ООН и други подобни "велики неща". НАТО много отдавна е един изживял времето си военен блок и единствената причина за съществуването му е да обслужва американските интереси и да плашат всички по света, че демек вижте каква силна коалиция сме. Също така и да се разширява на изток и да навлиза все повече и по-близо до Русия, отнемайкий постепенно зоните на влияние в Европа. Тъй че братушки, удряйте смело и не жалете, крайно време е да се изхвърли боклука.
  • 52 гост

    0 0 Отговор
    Къде намести католицете приятелю?
    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D1%86%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0
    По-християнин ли си от католик, католикът по-християнин ли е от теб? Жалко, че така делиш, жалко за загиналите момчета ...
  • 53 ост

    0 0 Отговор
    На ердуган му се е присънило че е султан. Що му беше да се занимава със Сирия. С турчолята вече е свършено. Трябва да подсилим граничната бразда.
  • 54 русофил верл

    1 1 Отговор
    Русия Българския народ е със вазе избийте ги тези фесове и да си вземем територийте които са взети от Турците навремето.
  • 55 ГОСТ

    0 0 Отговор
    Не мога да разбера защо се вживявате толкова много я се замислете турция каква войска има, а до колегата русофил верл как да тръгне българския народ с Русия след като в България даже нямаме и армия . Не става въпрос за трета световна война, турците няколко пъти предупредиха руснаците да не им влизат във въздушното пространство , сега да си търпят последствията, а именно заради такива хора като Ердоган и Путин страдат такива хора
  • 56 Гост

    0 1 Отговор
    А ти знаеш ли,че има инфо за 444 нахлувания от турска страна на гръцкото въздушно пространство?

    Коментиран от #57

  • 57 ГОСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Гост":

    къде го има това инфо , пък и да са нахлули в гръцкото въздушно пространство нека и турците да си търпят последствията какво мислите за Турция и Русия гледайте си турските сапунки от понеделник до петък и квото ще да става
  • 58 Бхд БхД

    0 0 Отговор
    Българската медия ми се струва ,че е пълно с русофили.
    Другия пилот който не е загинал ще го крият до край и ще кажат ,че е в шок.
    Разровете се малко в чужди медии да видите как стоят нещата и ,че Русия има грешка и се излагат с всяка изява пред медиите
  • 59 СС23

    0 0 Отговор
    Добре подготвен Американски заговор!!! Егати Туркмените дето чакали отдолу катапултиращите пилоти, гледат овцее ама имат и Айфони! Пък и добре въоражени и организирани!!! Щом спасяващите хеликоптери са прогонили с ожесточена стралба! Командата за стреба се давала от министър прецедател или по нагоре! Ами да от по нагоре е....... от Вашингтон!!!
  • 60 самочувствие

    0 0 Отговор
    вместо да се перчим с нашата си работа взехме да се перчим с руската.какво ли ни липсва ? ;)
  • 61 до 22 и 45

    0 0 Отговор
    Е да но внука на българина, Джон Атанасов който не знаел български не е "измислил" компа докато е пиел боза в балкана, а някъде в щатските университети нали, освен това питай първо македонците да видим от къде ще се окаже дядото на Джон Атанасов.
    Освен първи производител на оръжия, Щатите са и първи по хуманитарни помощи в света, като 20 години на миналия век, дори спасяват руснаците от гладна смърт (президента Хувър, за когото се казва, че е спасил повече човешки животи от всеки живял досега). Това показва, че американците не са "толкова" тъпи колкото ни се иска, за да можем да оправдем собствената си глупост с някой друг, както между другото прави всеки негър и арабин. Братушките са готини хора, но освен да се големеят в момента не принасят много на света.
  • 62 рбуе

    0 0 Отговор
    Молете се това да не се използва защото точно това ще породи 3 световна война и най много ще пострадат такива държави като нас без никакво бойно оборудване ще ни сметат за ден,,,
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания