28 Ноември, 2015 08:25 3 236 2

Кървава нощ в Колорадо

  • нощ-
  • кървава-
  • колорадо

Трима души бяха убити по време на стрелба в местна клиника

Стрелец откри стрелба в клиника за семейно планиране в Колорадо, оставяйки 3-ма души мъртви, съобщи Би Би Си.

Още 9 души са били ранени, по време на обсадата на клиниката, която продължи 5 часа. Стрелецът вече е обезвреден, като най-вероятно е арестуван. По време на стрелбата в сградата са били блокирани няколко души.

Според  властите самоличността на стрелеца е Робърт Луис Диър. Той е на 59 години и е чернокож, като мотивите за неговите действия са неизвестни.

Сред загиналите има един полицейски служител. В миналото пред клиниката са се извършвали серия от протести, тъй като в нея се извършват аборти. Районът около мястото на събитието е отцепен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петкан

    2 0 Отговор
    тая снимка май не е много на място толко ли ви мързи
  • 2 Plodviv

    1 0 Отговор
    В САЩ само за последните шест месеца от подобни безумия загинаха повече хора, отколкото в Париж преди 2 седмици. Разликата е, че едното е криминално деяние, а другото- терористичен акт... Само дето мъртвите няма да станат по-живи от това...