Last news in Fakti

2 Декември, 2015 07:45 1 056 0

Гърция погва данъчните длъжници

  • гърция-
  • данъци-
  • задължение

От Нова година в Гърция няма да има спокойствие за данъчните длъжници. С последните изменения в законите данъчната служба ще може да запорира:

-до 100 % от заплата или пенсия за частта, която надхвърля €1500 на месец. В част от €1000 до €1500 данъчните ще могат да сложат ръка на 50% от дохода. Суми до €1000 няма да попадат под ударите на приходните агенции. Така от служител с месечна заплата 1300 евро може да се възползва всеки месец 150 евро.

Към задължения към банките ще могат да се налага запори на 1000 % на суми над €1250 месечно.

Законите все пак предвиждат, че задължените граждани да могат да подпишат споразумение с властите за изплащане на своите задължения на равни вноски за 12 и 24 месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: