Last news in Fakti

7 Февруари, 2016 16:08 1 509 2

Доналд Тръмп връща мъченията при разпити

  • доналд тръмп-
  • дебат-
  • сащ

Тед Круз и Марко Рубио искат по-активни удари срещу Ислямска държава

Доналд Тръмп заяви, че ако бъде избран за президент на САЩ, ще върне симулираното давене като метод за изтръгване на информация по време на разпити, съобщи Би Би Си.

Това стана по време на дебат между кандидатите за президентската номинация на Републиканската партия в Ню Хемпшир. Тръмп получи освирквания от публиката, след като влезе в разгорещен спор с Джеб Буш относно правителственото изземане на частна собственост. Буш заяви, че ако е необходимо е готов да предприеме превантивни удари срещу Северна Корея, след като днес страната изстреля ракета-носител.

Крис Кристи атакува Марко Рубио, като заяви, че го смята за добър и умен човек, който обаче няма достатъчно опит във взимането на решение, за да управлява. Рубио и Тръмп заедно атакуваха президента Барак Обама, като заявиха, че неговата политика вреди на Америка.

Кристи заяви, че е готов да преследва трафикантите на наркотици зад граница, дори и без съдействието на мексиканските власти. Доналд Тръмп заяви, че за да бъде победена групировката Ислямска държава са нужни по-мащабни удари от страна на САЩ и съюзниците, както и отрязването на достъпа на групата до нефт и финансови източници. Тед Круз и Марко Рубио също се обявиха за по-активни мерки от страна на САЩ в Сирия. Рубио дори заяви, че победата в Сирия е невъзможна без използването на сухопътни войски.

Рубио беше основна цел на атаки от своите съперници, които го определиха като неподготвен за президентския пост. Първите първични избори за президентската номинация на Републиканската партия в Айова бяха спечелени от Тед Круз.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    1 0 Отговор
    Този Тръмп май е голям откачалник,нека пробват на него този метод,,симулирано давене,да му пробват и италянска примка" да си избере кой ще му хареса по вече. и тръгнал за президент да се състезава ,такъв не трябва да се избира на никаква обществена ръководна работа!!!
  • 2 656

    0 1 Отговор
    Ако изберат Тръмп за президент, като нищо ще си пусне малко мустаче като другаря Хитлер и гледай какво става.