Last news in Fakti

7 Февруари, 2016 19:39 2 455 15

ОАЕ готови да влязат в Сирия по суша

  • оае-
  • суша-
  • сирия

Страната е готова да изпрати наземни сили при позволение от САЩ

Обединението Арабски Емирства обявиха, че са готови да започнат наземна кампания в Сирия в рамките на международната коалиция, оглавявана от САЩ, съобщи RT.

Идеята е да се води по-ефективна борба с терористичната групировка Ислямска държава. През вчерашния ден правителството в Сирия заяви, че ще счита за нарушител всеки, който влезе на територията на страната без позволението на Дамаск.

„Идеята ни е, че водената в момента борба с ДАЕШ изисква и намесата на наземни сили. Не говорим за хиляди войници. Говорим обаче за наземни сили, които ще проправят пътя към успеха. Бихме искали да видим постигането на прогрес“, заяви външният министър на ОАЕ Ануар Гаргаш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раптор

    3 3 Отговор
    Охооо здравейте бежанци! Саудитска арабия е избила 6000 цивилни в Йемен според доклад на ООН... Чудесно се развиват нещата благодарение на американския бесен пес - Саудитска Арабия...
  • 2 Кастро

    3 3 Отговор
    В ОАЕ освен да се возят в скъпи лимузини и да се търкалят по пода едва ли могат нещо друго, този ще бъде техният век, Владо Путин и чичо Китай ще ги научат на много работи
  • 3 999

    3 3 Отговор
    А бе те лесно ще влязат, ама трудно ще им е да излязат живи, може да няма къде да се върнат.Защото мисля че търпението на Русия се изчерпва.

    Коментиран от #5

  • 4 Че

    3 0 Отговор
    Аман от доброжелатели.
  • 5 раптор

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "999":

    Бе търпението на Русия ще продължава, докато не настъпи 3та световна война... Така, че каубоите да си окопитят златния чаршаф, че май им изпуснаха юздите!
  • 6 onq s konq

    3 1 Отговор
    Охооо,руските мекеренца нещо се разнедоволстваха ааа?!Усещате че сте на грешната страна,но не ви се отдава да разберете .Както и да е-тя простотията ходи по хората:)

    Коментиран от #7, #11

  • 7 раптор

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Ейц, отегчената реститутка не е доволна и бледичко възнегодува!
  • 8 onq s konq

    2 1 Отговор
    Виж са мой човек...като няма публика не е интересно да си говорим за политика,но ми е интересто като си "полу това" ,"полу онова" водка ли предпочиташ или ракия?Или си наливаш половин чаша от едното и допълваш с другото?:)

    Коментиран от #10

  • 9 ззззззззззззз

    1 3 Отговор
    ХАХАХАХАХА . Вижте колко минуса има на първите 2 поста . Троловете като чуят САЩ , Саудитска Арабия или Турция и се побъркват .

    Коментиран от #12

  • 10 Той

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Твоя пост смешен и оригинален ли трябваше да бъде? Или се опита на руснака да му разкажеш вица "Медведь пришел, медведь оставил". Става въпрос за руския коктейл-водна чаша с водка, глъдка от чашата и тя се допълва с бира. И така, докато в чашата остане само бира. Това е мечката дойде. Следва обратната процедура, докато в чашата остане пак само водка. Това и мечката си отиде. Всеки руснак е виждал как мечката идва, но никой не е могъл да види как си тръгва.
    Хайде сега иди да попасеш малко люцерна да ти се заглади косъма.
  • 11 кроко

    0 3 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Ае, конь, щом смяташ че си на правилната страна бегай и ти в Йемен да се биеш на страната на Саудитска Арабия!
  • 12 кроко

    0 3 Отговор

    До коментар #9 от "ззззззззззззз":

    Ааа, те всички тролове понеже не могат да опонират, к'во да правят хайваните, не им остава друго освен минуси да пишат.
  • 13 Морков или тояга

    1 1 Отговор
    "Страната е готова да изпрати наземни сили при позволение от САЩ". Нещо съм пропуснал явно? Кога Сирия стана 51 щат на САЩ, че те да им давали разрешение?
  • 14 супер изплашен

    3 0 Отговор
    Какъв ви е проблема бре хора?Каква е тая кавга ,каква е тая гюрлунтия?Явно ОАЕ ще навлезе в Сирия да помага на Путин!Още миналата година като влязоха руснаците в Сирия ,русофилите се скъсаха на тръбят че проблемът ще бъде окончателно решен за един месец ,даже за седмица две най-много благодарение на яките бамбьошки които Путин държи само в едната си ръка !Само че И. Д. си расте и си дебелее и то не за друго ами защото Путин вместо бамбьошки им хвърля матрьошки!

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.