9 Февруари, 2016 10:13, обновена 9 Февруари, 2016 19:33 2 137 2

Катастрофа между два пътнически влака в Германия. Има загинали

  • влака-
  • катастрофа-
  • германия-
  • влак

Има поне 10 загинали

Два пътнически влака се сблъскаха в югоизточната част на Германия, съобщи BNO News.

Най-малко 10 души са загинали. Има голям брой ранени. Получени са информации и за тежко ранени.

По последна информация 15 са в тежко състояние, други 40 са сериозно ранени, а други 100 са ранени, заяви говорител на полицията Мартин Винклер.

Неговият колега Щефан Зонтаг посочи, че това е най-големият инцидент в историята на германските железници през последните години.

На мястото на трагедията са изпратени линейки и хеликоптери.

Все още обаче не се съобщава размерът на щетите от инцидента, който се е случил на 41 км. от Мюнхен. Железопътните услуги в областта са преустановени.

Инцидентът е станал тази сутрин край град Бад Айблинг. Местната полиция е получила сигнал за инцидент с влак на железопътната линия между Розенхайм и Холзкирхен. На мястото на събитието веднага са пристигнали екипи за спешно реагиране. Има голям брой дерайлирали вагони.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хнеркел

    0 2 Отговор
    Нема такава държава!
  • 2 656

    0 0 Отговор
    100% е виновна някоя чалма
Новини по държави: