Last news in Fakti

11 Февруари, 2016 13:29 3 647 12

Тръмп зашлеви политиката на Меркел за бежанците, иска добри отношения с Русия

  • доналд тръмп-
  • европа-
  • русия-
  • бежанци-
  • владимир путин-
  • ангела меркел-
  • политика-
  • отношения

Тръмп определи като трагична грешка политиката на Германия и предупреди, че кризата с бежанците може да означава края на Европа

Кандидатът за президент на САЩ от редиците на Републиканската партия Доналд Тръмп нахока германския канцлер Ангела Меркел за това, че е допуснала хиляди имигранти в Германия, като каза, че това би могло да бъде "краят на Европа."

В интервю за френското консервативно списание "Вальор актюел", американският милиардер заяви още, че САЩ може да има "много добри отношения" с Русия.

Тръмп заяви, че Меркел е направила "трагична грешка с мигрантите". "Ако не се отнесете компетентно и решително към ситуацията, да, това ще е краят на Европа. Вие може да бъдете изправени пред истински революции", заяви той в първото си задълбочено интервю за европейска медия.

69-годишният имотен магнат каза също, че Брюксел се е превърнал в място за развъждане на терористи, а някои квартали на Париж и други места във Франция са станали зони, в които не бива да се ходи.

"За съжаление Франция не е това, което беше, нито пък Париж", каза той. Според него законът за оръжията във Франция отчасти е виновен за убийството на десетки хора в концертната зала Батаклан през ноември миналата година. "Аз винаги нося пистолет със себе си. Ако бях в Батаклан, мога да ви кажа, че със сигурност бих открил огън", каза той.

Тръмп каза още, че Съединените щати биха могли да имат много добри отношения с Русия. По думите му няма нищо по-лошо от сегашната ситуация в отношенията между двете страни, когато президентът на САЩ Барак Обама и руският държавен глава Владимир Путин практически не си говорят.

"Той (Путин) каза, че съм брилянтен. Това доказва, известна находчивост", каза Тръмп.

"Уверен съм, че с Владимир Путин може да се установят добри отношения. Няма никакви причини САЩ да не може да постигне договорености с Русия по редица важни проблеми, в частност близкоизточния въпрос", каза Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УБИВАЩ С ДЕМОКРАЦИЯ

    4 1 Отговор
    Ривете ли сега соросоиди ?
  • 2 гост

    3 0 Отговор
    Много ми е интересно какво точно ще направи ако наистина стане президент.

    Коментиран от #4

  • 3 майничка

    2 0 Отговор
    10 негови книги съм чел за бизнеса, имам и книгата на дъщеря му ,още не съм я погледнал ,но да ви кажа ,че Доналд найстина си заслужава парите и за книгите и за състоянието,човека определено знае какво прави
  • 4 jp power

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Ако направи това, което обещава, мюслитата и евреите, ще го закъсат яко. ердоганчо вчера,се озъби на СВЕТОВНИЯ МИЛИЦИОНЕР---сащ, той ще го отнесе най-яко.
  • 5 Джон Смит

    3 0 Отговор
    Прав е, ама евреите, няма да са съгласни да е президет!
  • 6 политолог

    2 0 Отговор
    Тръмп е много по далновиден политик от Обама и част от европейските лидери
  • 7 така е

    1 0 Отговор
    Колкото и да се прави на клоун Тръмп е абсолютно прав за безумната политика на Меркел, която съсипва и ще унищожи Европа. Вероятно след години по история, ще се учи и пишат есета на тема "Кой е нанесъл повече вреди Хитлер или Меркел"
    За жалост никой явно не може да й въздейства за сега на изтрещялата бабичка. Днес слушам новините решили били да охраняват уж по сериозно морските границите, ама щели да плащат по 18 милиарда на година за това. Още няколко милиарда годишно рекет на Турция и незнайно, колко за издръжка на "нанеслите" се вече тук. А можеше изобщо да не се стига до тук, ако още от самото начало не беше допуснато това нашествие. И да не ми подскачат "хуманистите", защото видно е много скоро и до техния г.з, ще опре - буквално!
  • 8 KROKI

    1 1 Отговор
    Мдаа,абсолютно прав е си е човека.Всичко тръгна от Мергела и ние и всички се наядохме на мазните ислямски хоеве.Те германките открай време обичат да ги онождат турците...хак да им е ето и резултата.Колкото и изкукуригал и да се прави на палячо той си е Доналд Тръмп.Не случайно е това,което е.Пък ние да си броиме въшките по главите и да злорадстваме по негов адрес.В момента съм в щатите и това,което виждам е че наистина тези,които са кадърни,находчиви,амбициозни,неуморими в мечтата си за успех,рано или късно успяват.Тези,които само седят и нищо не правят са обречени да са си бедни и да живеят съдбата си.Не е като в БГ,нищо да не правиш,да си тъп и да разчиташ на някъкви бързи кинти или на родителите си и да си мислиш, че си нещо,че си голям и успял.Ако е тук средностатистическият БГ бадка,ще умре от глад на момента.Само в БГ може да си прост,смотан,необразован и да си много богат от разни далавери и мошеничества.Но и в БГ,ще си дойдат нещата на правилното място.Учените,интелигентните,преподаваатели,лекари и тн,ще бъдат богатите,така е в цял свят,стига с тези бадки,простаци,свинетки,калинки и т.н.Скоро и тяхния край,ще дойде и нормалните,старателни и работливи хора,ще бъдат добре оценени и заплатени.Вярвам в това.Стига изтичане на мозъци.
  • 9 123455

    2 0 Отговор
    САЩ подложиха крак на обединена Европа,
    всички други приказки затова кой е виновен са пълни глупости.
    Нямат интерес от силна Европа и англичаните им помагат в това голямо лицемерие.
  • 10 Иван

    3 2 Отговор
    Браво на Тръмп! Смърт на мюсюлманите и евреите, да живее Русия!
  • 11 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ТРЪМП Е УМЕН МЪЖ
    И ЩЕ ГО ЗАПОМНЯ С ТОВА
  • 12 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    АЗ БИХ ИСКАЛ ТОЙ ДА Е БЪДЕЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА АМЕРИКА