Last news in Fakti

11 Февруари, 2016 14:34 2 237 20

Ердоган заплаши, че може да пусне бежанците към Европа

  • реджеп ердоган-
  • европа-
  • бежанци-
  • сирийци-
  • турция

Той заяви, че страната му ще прояви търпение до един момент

Турският президент Реджеп Ердоган не изключи възможността Турция да отвори своите граници за бежанците, давайки им път към Европа, съобщи Press TV.

„Ние вече сме спирали автобуси с хора в Одрин. Правим го веднъж или два пъти, но след това може просто да им пожелая лек път. Ще покажем търпение до един момент, но след това ще направим необходимото. Нашите автобуси и самолети не чакат там напразно“, заяви Ердгоан.

Преди няколко дни гръцкият сайт  euro2day.gr публикува материал, според който по време на срещата на Г-20 в Антали Ердоган е заплашил председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер, че Турция може да изпрати бежанци към България и Гърция по всяко време.

Ердоган допълни още, че страната му е похарчила 9 млрд. евро за бежанците на своя територия. Той напомни, че отпуснатите му от ЕС 3 млрд. не влизат в бюджета на страната, а отиват за имигрантите.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 0 Отговор
    Ми ако имахме истински граници нямаше да ни дреме много много накъде щял да ги прати рязания, щото в отговор щяхме да затворим нашите и който мине - откос. Да, ама с тоя разграден двор...
  • 2 лошо

    2 0 Отговор
    Така или иначе си ги пуска всички не на накуп, но на порции, а и за вбъдеще пак ще си ги пуска. Лошото е че мекушавите и "хуманни" европлужеци му се връзват на рекето-шантажа :(
  • 3 reks1

    5 0 Отговор
    Съжелявам единствено ,че сега не е ТОДОР ЖИВКОВ на власт, ТА ДА ГО ВИДЯ ТОЯ РЯЗАНИЯ НАКЪДЕ ЩЕ ПУСКА БЕЖАНЦИТЕ !!!! ТОГАВА НЯМАШЕ И 1 МИГРАНТ ДА МИНЕ БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА !!! НИТО МИГРАНТИ НИТО турци НЯМАШЕ ДА ВЛИЗАТ В РЕПУБЛИКАТА !!! ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ НАД 250 БОЙНИ САМОЛЕТА !! НАД 150 ХИЛЯДНА АРМИЯ !!! РУСНАЦИТЕ ТОГАВА НИ КАЗВАХА " АКО ВИ НАПАДНАТ ОТ ЮГ (турция) ОТБЛЪСНЕТЕ ГИ ЗА 20 МИНУТИ - ДОКАТО ПРИСТИГНЕМ " !!!!! ТОВА ДАВАШЕ САМОЧУСТВИЕ НА ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРИН !! ОГРОМЕН СТРАХ ИМАХА РЯЗАНИТЕ КАРАБИНЕРИ !!! но за жалост тези наши управници НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ни доведоха до тук.. децата ни да бягат в чужбина, а нас да ни се подиграват ....
  • 4 игии

    3 0 Отговор
    Е, то остана ли някой, който да не е предаден, заплашван или изнудван от Турция? Даже не ги мързи да летят до Еквадор и да бият жени на официална конференция, защото защитавали кюрдите. Руснаците му спряха нефта от ИД и тоя почна да губи самообладание, разпищя се като настъпана кадъна във всички посоки. Добре че имаме предателско правителство и си корогираме учебниците, както заповядва неоосманизма, иначе вестниците в Турция няма с какво друго да се похвалят
  • 5 Буден

    3 0 Отговор
    Европа става заложник на този фанатизиран безумец!
  • 6 jp power

    3 0 Отговор
    Ааааа, да ги пуска, малко сланинка, ракийка, добра компания и най-важното АК 47, такъв лов ще си спретнем в Странджа- Сакар, че и с кинти можем да се приберем.
  • 7 Carfen

    4 0 Отговор
    Къде са Деса поетеса, Оня с магарето и другите продажници? Явно са им спрели хонорарите... или пък са в американското посолство да им сменят дискетите :)
  • 8 onq s konq

    0 5 Отговор
    Всички козове са в негови ръце така че Европа и светъ трябва да се саобразяват с него !

    Коментиран от #10, #14, #15, #16

  • 9 Valentin Zhekov

    1 0 Отговор
    ето така се смучат пари от Европа а не като нас -"молим Ви се" а те "има да чакате,оправяйте се"
  • 10 jp power

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Ти си платен османски драскач. турция е изкуствено създадена държава, и почети 100г. е на изкуствено дишане. ако сащ, махнат базите, до 1г. няма да я има турция. Така, че ердоганчо е """Храни куче да те лае"""
  • 11 123

    2 0 Отговор
    Бежанец от държава където по пет пъти на ден хора се молят неистово за рай и девици-изнасилил момче в Австрия в басейна.Два месеца полиция крие инфо за тази невинна постъпка .Но на фона на Кьолн,това само една незначителна случка.За какви изроди говорим ,какви отрепки искат да дойдат в България.Ни с мангали не може да се справим. Нямаме съдебна система, а това е добре дошло за точно за такава паплач.
  • 12 шшш

    3 0 Отговор
    Те да бяха скромни ,хрисими хора,за жалост повечето от тях искат само забавление и социални помощи - такива имаме достатъчно в Европа.Най вече очакваме от тях БАТАК-КЛАН,друго лъжи и хитрини на изроди които измислиха този добре подплатен медийно план --заливане на христянски земи с тази паплач.Ще има война на цивилизация с мракобесие.
  • 13 Румен Янев

    1 0 Отговор
    Носете си новите дрехи хора!!!Света не отива на добре!!!А тези дето са в основата на това което се случва Бог ще ги накаже !
  • 14 Петър Кимонов

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Пак да питам, че ми е скука: нещо за банкянската мома?
  • 15 Carfen

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Козовете му са буре с барут, което ще отнесе всичко. Дори и псевдо империйката му.
    П.С. Турция е регионална, а не световна сила, така че на "светъ" не му пука особено за Ерпо.ран.
  • 16 999

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Да като му резнат тиквата, а после са такива като теб.
  • 17 Пуьо

    1 0 Отговор
    Поредното доказателство че на Турция и на чалмите като цяло не може да се вярва.
  • 18 No fes

    1 0 Отговор
    Ще има Кюрдистан.Този глупак както се ежи на всички ще му спретнат една пролет и манафите ще останат с половин територия.
  • 19 TC PACHA

    0 1 Отговор
    davi kaja çe na tozi fes stemi zelunete rıkatamu skoro vsiçkite..vie samo laete i nişto ne pravite..koyto lae toz ne moje da uhape i tova go znaete nali.no fesa ne lae nikoga no hapi kogoto si iska..vnimavayte i vie da ne ste uhapeniyat..
  • 20 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ТИ НАПРАВИ ТАЗИ ГРЕШКА
Новини по държави: