Last news in Fakti

11 Февруари, 2016 18:43 1 381 1

Учител уби седем свои колеги в Саудитска Арабия

  • саудитска арабия-
  • учител-
  • убийство-
  • стрелба-
  • джизан

Властите заявиха, че стрелбата е криминално деяние, а не терористичен акт

Учител уби седем свои колеги в Саудитска Арабия - 1
Снимка: БТА/ AP

Учител уби седем свои колеги в провинция Джизан, Саудитска Арабия, съобщи „Гардиън“, позовавайки се на местни медии.

Учителят е открил стрелба в сграда на образователното ведомство. Ранени са други двама души.

От вътрешното министерство на Саудитска Арабия описаха стрелбата като „криминален акт“. Говорителят на министерството Мансур Турки заяви, че стрелецът е бил арестуван.

Според саудитската държавна телевизия убиецът е учител, стрелял по свои колеги. По неофициална информация причина за стрелбата е личен спор.

Рияд започна въздушни удари срещу шиитските хути в Йемен и граничният регион през последните месеци се превърна в сцена на насилие. Криминалните масови стрелби, обаче, са рядкост в Саудитска Арабия. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Коста

    0 2 Отговор
    Снимката май не е оттам. Изглежда мрачно и хладно, има доста зелено, командосът е твърде облечен и бял, жената на заден план е европейка и не е завита с техните черги. Някои смятат, че могат да ни пробутат кон за жираф.