Last news in Fakti

12 Февруари, 2016 15:20 1 465 0

Джордж и Амал Клуни се срещнаха с Ангела Меркел

  • джордж клуни-
  • ангела меркел-
  • германия-
  • среща-
  • бежанци-
  • берлин

Актьорът е съгласен с политиката на Меркел относно бежанците

Джордж и Амал Клуни се срещнаха с Ангела Меркел - 1
Снимка: БТА/ AP

Холивудската звезда Джордж Клуни и съпругата му Амал – адвокат по човешки права – се срещнаха с германския канцлер Ангела Меркел в Берлин, съобщи ДПА.

Тримата са провели разговор за бежанската криза. Той е продължил близо един час, не се споменават повече подробности около срещата.

Вчера Джордж Клуни заяви, че ще направи всичко по силите си във връзка с имигрантската криза – най-голямата след края на Втората световна война.

През изминалата година 1.1 милион бежанци пристигнаха в Германия, като се очаква броят да бъде подобен и за 2016 година.

На Международния филмов фестивал в Берлин Клуни заяви, че е „абсолютно съгласен“ с политиката на Ангела Меркел по отношение на приема на имигранти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: