13 Февруари, 2016 17:01 1 263 4

Щайнмайер: Кризата в Украйна не е решена

  • щайнмайер-
  • мюнхен-
  • украйна-
  • криза

Среща на Нормандската четворкаще се състои в началото на март, най-вероятно в Париж

Щайнмайер: Кризата в Украйна не е решена - 1

Светът е далеч от решаването на кризата в Украйна. За това предупреди пред Международната конференцията по сигурността в Мюнхенгерманският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер.

Той отбеляза, че съществуващите разногласия по Минските споразумения са трудно разрешими.

Контактната група и Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) трябва до следващата среща на четворката да подготвят планове за спазване на примирието и подготовката на местни избори, поиска германският министър.

На срещата си днес в Мюнхен Нормандската четворка ( Русия, Украйна, Германия, Франция) е било постигнато споразумение да се работи с мисията на ОССЕ, как да се осигури безопасността, както и достъпът до Донбас и границата.

Среща на Нормандската четворкаще се състои в началото на март, най-вероятно в Париж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zzzzzzz

    2 0 Отговор
    изгонвате Путюшенко , Пляхо и обкръжението им . Даже съм склонен да вярвам , че Донбасс и Луганск няма да искат да се отделят от Украйна .

    Коментиран от #2

  • 2 Монго

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "zzzzzzz":

    И това само от свише просветление ли ти дойде?
  • 3 стоян георгиев

    2 0 Отговор
    тва са последните напъни на европа и сащ да спрaт руската агресия в украйна по мирен път.после следва въоръжаване на украинската армия и затягане на конфликта с нови жертви и разрушения особено ако в сащ победят републиканците на изборите.германия е последния бастион на мира в лицето на меркел,но се вижда, че путин не иска да преговаря и гласовете на войната стават все по-отчетливи.дано все пак да надделее разума ,щото при един военен конфликт няма да има печеливши сред мирното население,а и той ще доведе русия до много тежко състояние от което после пак европа и сащ ще трябва да я реанимират,подобно на предните пъти през 20 ти век!
  • 4 Бай хой

    0 2 Отговор
    Деска много елементарно са ви го спуснали от козяк.

    Това за руската агресия в усрайна вече не върви и пред децата.

    Поздравления за успешната ти регистрация, сигурно си наел някой що годе грамотен да те регистрира че да не се излагаш от профила на десито.
Новини по държави: