4 Март, 2016 15:03 2 771 18

Турция облича армията на Украйна за $800 000

  • турция-
  • армия-
  • войска
Турция облича армията на Украйна за $800 000 - 1
Снимка: АП/БТА

Турция облича армията на Украйна за $800 000, съобщава Интерфакс. Агенцията се позовава на решение на правителството в Киев от четвъртък.

Военното имущество включва патрондаши, военна екипировка, походно снаряжение, бронежилетки, одеяла, спални чували и други.

Турската военна доставка е част от инициативата за оказване на логистична подкрепа на армията на НАТО.

Доставката трябва да се осъществи през март 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    4 3 Отговор
    ахахахаа!!!
    Жените от тези земи са били продавани в хареми и харемчета редом с овцете, а днес правнуците им ще се обличат от тези еничери)))
    Падението на едни укри е стремително и позорно!!!

    Коментиран от #2

  • 2 onq s konq

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Така си се вкопчил в миналото,че то горкото посмъртно не може да се отърве от тебе:)РАЗВИВАЙ СЕ БЕ ИНДИВИД,...защото никой няма да го свърши вместо тебе...А НЕЩАТА СЕ ПРОМЕНЯТ ...със скоростта на БМВ!

    Коментиран от #3, #7

  • 3 onq s konq

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    То пък едно БМВ остави.

    Коментиран от #4

  • 4 VWandMercedes

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Ти вече сам ли си отговаряш или обърка никовете "трол".
  • 5 оня върху коня

    2 2 Отговор
    Не те знам с кон ли си, или без, но явно си без акъл... Нещата не се променят толкова бързо, дори може и да не се променят изобщо. Заради такива затри като теб, България е на това дередже! Миналото е пряко свързано с бъдещето! Виж ги смотаните американци- нация създадена от престъпници, рецидивисти, изнасилвачи и убийци. Откакто са се пръкнали не са спрели да воюват, да избиват и да превземат по един или друг начин. Няма и да спрат, защото това им е генетично заложено! Същото е с ш...ните резаняци... Ако пък са ти толкова любими, или вече си им простил зверствата, които са нанесли поне на нашите деди- ходи си се облъчвай пред телевизора с Ферия, листопади, перли и пр., недей да се правиш на много мъдър да пишеш глупости, а се огледай малко какво става с нашата "политика и дипломация"... Вместо да поканиме държавния глава на държавата, Освободителка, ние пращаме покана на този, който ни е бил завладял на първо време... ВИЕ АКЪЛ ИМАТЕ ЛИ?!
    Ш...ните турци НИКОГА няма да се променят и не знам кога ще си присвоят територия отново...

    Коментиран от #8

  • 6 МАЛКО РАЗБОЙНИКОВО

    2 2 Отговор
    АБЕ ТИЯ БАНДЕРОВЦИ НЯМАТ ЛИ ШИВАЧКИ ДА СИ ГИ УШИЯТ. ЯВНО ТОЛКОВА МОГАТ. ИЛИ ПО НАШ ТЕРТИП ПОРЪЧКАТА СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ НАЙ СКЪПАТА ОФЕРТА АКО ЩЕ ДА Е ОТ МАРСИАНЕЦ ????!!!!::::
  • 7 999

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Има ли тема където да не ни напомниш за на.р.....то си БМВ. Тъпото ти съществува явно се свежда до прогнилият ти котър. От евтини, постановки и лъжи почна сам да си отговаряш.Ако имаш някакво достойнство и срам би трябвало да се скриеш в дън земя, но се съмнявам като знам какъв си.
  • 8 onq s konq

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "оня върху коня":

    Ей...дето се чудиш дали съм с кон или без...КАТО СИ МИСЛИШ ЧЕ СЪМ БЕЗ АКЪЛ,ЩО ТОЧНО НА МЕН ГОВОРИШ?...А не си избра някой от "умниците" тука че да си менкате мнения?! А отговорът е прост драги:ЗАЩОТО ЧУВСТВАШ ЧЕ ЦЕЛИЯТ СИ МУХЛЯСАЛ УМСТВЕНО И ИСКАШ ДА СЕ АКТУАЛИЗИРАШ В ДИАЛОГ С ТАКИВА КАТО МЕН! А сега си го набий в канчето:"Дереджето на ТВОЯТА България вероятно е зле,но дереджето на МОЯТА България е ПОВЕЧЕ ОТ ДОБРЕ!!!...А сега ще ти кажа че след малко излизам за да отида на едно хубаво място с едни още по-хубави хора,а ти ще си останеш пред екранчето и ще се вайкаш защо "някой" не поканил еди-кой си,а поканил другия!И последна препоръка-ПИЙ БАВНО РАКИЯТА,ЗА ДА НЕ СВЪРШИ БЪРЗО:)

    Коментиран от #10

  • 9 Катър Чалгаров Манафов

    1 1 Отговор
    "Турската военна доставка е част от инициативата за оказване на логистична подкрепа на армията на НАТО."

    Украйна откога е в НАТО???
  • 10 Bu40

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Излизаш с едни мнооого ама мнооого хубави хора викаш? Паплач резани бегове да те плющят? То ти затова наблягаш на това и парадираш! Абе, ти свинско ядеш ли?

    Коментиран от #11

  • 11 onq s konq

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Bu40":

    Да излизам си с КАКВИТО СИ ПОИСКАМ! И какво от това че са момчета? Повечето от компаниите ми са момчешки, а и КАКВО ТЕ ИНТЕРЕСУВА ТЕБ ТОВА, МОЯТА БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОСЪЮЗА, А ТАМ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ СА РАЗРЕШЕНИ ВЕЧЕ!!! Въпрос на време е и тук да стане така! А ако искаш да знаеш, Да! ял съм свинско! Въобще си нямаш в представа колко вурстове съм изял досега, а доколкото знам не се правят само от телешко, а и от свинско! Братвурстове съм ял, кнаквурстове съм ял, както и други по специални вурстове.

    Коментиран от #13, #14, #15, #17

  • 12 Мишка

    1 2 Отговор
    Явно и конски вурстове си ял а?Имам един хубав специялен вурст ако искаш ела да ти го дам и него да хапнеш.
  • 13 999

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    А ма най много обичаш ма.......ски, немити вурстове с дисаги а, на батьо съединителя.Ще ти дам едни бракове ум да ти заиде само да те барна.
  • 14 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Еее,призна най-сетне радетелю,за ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ.То и Джордж Майкъл си призна,Род Стюард призна,Бой Джордж призна.Вие господин Оня с Коня,поне не чакахте, като Фреди Меркюри да си признаете на смъртно легло.И внимавай с по-големите вурстове ,че да не стане зян задната седалка на беемвето.
  • 15 Монго

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Кобилкин, приемаш ли предложение за брак щом си толкова "либерален"
  • 16 долу турция

    2 0 Отговор
    И вместо каски ФЕСОВЕ ИЛИ ЧАЛМИ ЩЕ НОСЯТ !ХА ХА ХА ! А после и джамии ще им построят на това продажно украинско племе !
  • 17 Дядо поп

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Аз обичам гейовете,колкото повече има,толкова повече
    свободни жени и к..ви ще има за нас нормалните.Но ти
    си момче,което бърка желанията с реалността,
    сигурно искаш и алигаторите да пасат трева ама това няма
    да се случи,както няма Турция да стане нормална държава
    без имперски амбиции.
  • 18 tost

    1 0 Отговор
    Много ми е интересно как Кончо вихрогончо яде вурстели без да ги слага в устата си.Сигурно е намерил нов начин .......;).
Новини по държави: