Last news in Fakti

24 Март, 2016 11:22 1 781 2

Основна цел на терористите са били белгийски АЕЦ

  • аец-
  • терористите-
  • белгия

Залавянето на Салах Абдеслам е ускорило техните действия в Брюксел

Основната цел на терористите от Брюксел са били атомните електроцентрали в Белгия. Арестът на Салах Абдеслам обаче е принудил джихадистите да ускорят своите действия и да извършат атаки срещу летището и метрото в белгийската столица, съобщи изданието „La Dernière Heure“.

„Арестът на Абдеслам обезглави терористичната клетка в Брюксел и позволи предотвратяването на много по-мащабни и смъртоносни удари. Една от основните цели са били белгийски атомни електроцентрали“,пишат от изданието, позовавайки се на източник от правоохранителните органи в страната.

Смята се, че братята Бакрауи, за които се счита, че са се взривили на летището „Завентем“ са лицата, инсталирали камера пред дома на ръководителя на белгийската атомна програма. Смята се, че техни са били записите, открити по време на акция на в дома на друг член на групата – Мухамед Бакали.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3344

    0 2 Отговор
    Къде е Меркел да се изкаже или да покани още малко хора възпитани да не работят и да трепят друговерците?
  • 2 kcaniba

    0 2 Отговор
    Баба меркел няма ли дан протестира!!??
    Плюшени мечета да раздава???
Новини по държави: