Last news in Fakti

1 Май, 2016 06:53 1 450 1

Проблемите в Македония не са етнически

  • македония-
  • етнически-
  • владимир лазаревик-
  • проблеми-
  • сблъсъци

Сега проблемите са много по-трудни за преодоляване

Проблемите в Македония не са етнически - 1
Снимка: БТА/ AP

Проблемите в Македония не са етнически. Това заяви пред Факти.бг Владимир Лазаревик, лидер на гражданското движение „Има бъдеще" и бивш съветник на Никола Груевски.

През последните 25 години страната изпадаше в тежки моменти, но винаги до този момент те бяха в резултат на етнически сблъсъци. Сега не е така.

Днес проблемите в Македония не са по етническа линия. Те, обаче, са много по-трудни за преодоляване, защото са между македонския блок от политически партии и гражданския сектор, заяви Лазаревик.

Вижте пълния текст на интервюто във Факти.бг!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    0 0 Отговор
    Те и в Косово не бяха етнически но накрая видяхме какво стана.Така наречените македонци да си правят сметката албанци ли искат да стават или ще се връщат към българските си корени.
Новини по държави: