Last news in Fakti

1 Май, 2016 12:33 1 453 6

Барак Обама: Хилъри Клинтън ще ме наследи

  • барак обама-
  • хилъри клинтън-
  • сащ-
  • президент-
  • шега-
  • белия дом

„Къде е Доналд Тръмп, пише за Меркел ли?“, попита Обама

Барак Обама: Хилъри Клинтън ще ме наследи - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Барак Обама заяви, че неговият пост ще бъде наследен от Хилъри Клинтън.

Държавният глава на САЩ се пошегува по време на годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом, че жена ще бъде следващият президент.

„През следващата година по това време някой друг ще стои на моето място. Коя ли ще бъде тя...“, заяви Обама.

Той не подмина и Доналд Тръмп, който се бори за номинацията на републиканците за президентския вот.

„Какво ли прави Доналд, защо не е тук? Седи си вкъщи и туитва (публикува постове в Тиутър) обиди към Ангела Меркел?“, се пошегува американският президент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 2 Отговор
    Аз, като разправям, че Хилъри ще стане президент ми праскат минусите. А австралопитека, като каже и краварските тролове получават болезнен оргазъм...
  • 2 Съединен

    1 1 Отговор
    И аз се чудя кой се заблуждава, че Тръмп ще го оставят да стане президент щом набляга в кампанията си на сделки с Русия - няма как да го пуснат в Белия дом, дори на туристическо посещение. Що за наивник трябва да си, че да вярваш в победата на човек, който иска да изгони мексиканците от САЩ?! Тръмп го мразят черни, червени, сини и зелени, тъпче по идеите на илюминати, масони, евреи и рептили, а иска да стане президент в САЩ????!!! Е тва е пример за политически аутизъм...
    Килъри в момента в който стане президент и почва война до 24 часа. Олбрайт и Кондолиза ще ги изровят от нафталина и се почва пропагандата. Олбрайт повтаря от 30 години, че "Не бива такава страна като Русия да е толкова голяма - не е честно" , а от 50 години САЩ са владетелите на света и ще бъдат поне още 500 ако не им се стовари някакво природно бедствие или катаклизъм. Войната също е решение, но при условие, че Русия има потенциал да взриви планетата 10 пъти (дори ако си взриви ракетите в силозите без да ги изстрелва) то няма как да е открит конфликт, а погранични кръвопускания, докато икономиката на Русия рухне тотално и във времето на смут САЩ си гепат 2/3 от нея при "омиротворителни мисии"...
  • 3 кон

    0 2 Отговор
    Барак Обама: Хилъри Клинтън ще ме наследи ! През следващата година по това време някой друг ще стои на моето място. Коя ли ще бъде тя...“, заяви Обама..... да не би да питате за .. маймуна, та в женски род?А иначе следващия президент Тръмп не е доволен от това което ще наследи като световна политика- така оака нещата Обама, че в Германия само Меркел / лично/ ,му е привърженик!
  • 4 Carfen

    2 2 Отговор
    Не мисля, че е необходимо Тръмп, или който и да е американец да пише нещо лошо за Меркел. Тя сама си го направи и резултатът ще се види на изборите в Германия. А ако Клинтън стане президент...световната любов към САЩ ще ескалира, а вътрешните финансови проблеми ще разкъсат щатите на отделни държави. То и затова 200 години не са се обединили напълно.
  • 5 sjkl

    1 2 Отговор
    Smotan s kostum...nishto poveche.
  • 6 гост

    1 0 Отговор
    Обананът не иска да влезе в историята като президента започнал директно третата световна, макар че с намесата си в Сирия и Украйна реално САЩ поставиха началото й. Хилърито ще осере още повече положението и нищо чудно след края на войната да няма вече държава, наречена САЩ. Единственото им спасение е доста бързо да затоплят отношенията с руснаците и като цяло да си изтеглят армията и флота от повечето държави в които са ги изпратили, и да се бъркат много по-малко там където не им е работа, тоест никъде.