Last news in Fakti

1 Май, 2016 17:11 2 260 2

Дронове унищожиха склад за боеприпаси на „Ислямска държава“

  • дронове-
  • ислямска държава-
  • турция-
  • инджирлик-
  • склад-
  • боеприпаси

При атаката са били убити двама членове на джихадистката групировка

Дронове унищожиха склад за боеприпаси на „Ислямска държава“ - 1
Снимка: БТА/ AP

Сграда, използвана от „Ислямска държава“ за производство и склад за експлозиви, е била унищожена от дронове, съобщи „Дейли Сабах“.

Безпилотните летателни апарати, излетели от турската база „Инджирлик“, са нанесли удара си в северния сирийски град Дабик.

Атаката е осъществена с информация, предоставена от турското разузнаване.

Двама бойци на джихадистката групировка са били убити, докато няколко други са били затрупани от отломките на срутилата се сграда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Злати

    1 0 Отговор
    Битка с дронове и авиация не се печели това поне го научиха и американци и руснаци - едните във Виетнам, другите в Афганистан
  • 2 бре

    1 0 Отговор
    Прав си, родните народни избранници ни разказаха играта и без един път да се качат на Дрон и самолет. Но днес слушам по радиото яки патоси се леят по микрофоните в Панагюрище...чак котката ми настръхна от патриотизъм. А аз лично се чудех, дали Райна ПопЙорданова-Княгиня би ушила байрак, ако знаеше бъдещето, какви велики "градители" на България ще ни управляват от 1931 г- и досега? Надали. ... Едните еничмари и заптиета се замениха от продажни чиновници магистрати куп ченгета и висши управници. Само дето предните ни биеха на турски, сега ни мачкат на булгериънс. Но сега поне имаме Терминал 1,2... Едните те трепеха, ако не носиш фес, сегашните те размазват ако не си купиш касов апарат и не си подадеш данъмна декларация. От трън та на глог.... Дровновете са полезни срещу джихадистите. А пехотата е отредено да е от държавите където се самообяви ДАЕШ - Сирия, Ирак, Ливан, Либия, но инструктори и части от САЩ, Россия, Тюркай и други помагат. Аз лично не вяврвам скоро тероризма да изчезне, поради многото неправди в света и от много управляващи и от редица индивиди. Така, че войната ще е вечна. Но тия подковани с войнственната религия "DJICHAD", написана от Макс фон Опенхаймер, за да подкукуроса вярващите араби срещу английското присъствие по ония времена и да бъдат изместени там от германско влияние, едва ли ще остави скоро света на мира.Но ние и без джихадисти сме си обречени, с такива управляващи на постовете и техните слугинчета навред или почти целият държавен апарат на България. Тия са като хиени - захапят ли кокал, докато не им изпадат зъбите нема пускане. Така, че тук радикализма е хуманно облечен в нормативи правилници, нормативни промени , законодателни проекти и решения от еничари в Нар.Събрание и на практика никой не те гони с пушка, но накрая си така прецакан, че често ти идва да умреш вместо да се пържиш в гадостите им. Аз поне хиляда пъти съм решавал да се спасявам на небето от тия досега, но все нещо ме задържаше тук. Иначе да съм избегал и от цецка и Местанчо и Станишев и стотици хиляди смъртоносни за мен и повечето хора персони тук. Но пък ме заадържа и любопитството - дали ще бъдат разкарани както предсказват екстрасенси и опандизени?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания