Last news in Fakti

1 Май, 2016 16:17 10 357 54

Не пуснаха „Нощните вълци“ в Полша

  • полша-
  • нощни вълци-
  • мотористи-
  • русия-
  • германия-
  • граница

Мотористите са блокирани на беларуско-полската граница

Не пуснаха „Нощните вълци“ в Полша - 1
Снимка: БТА/ AP

Рокерите от руския мотоклуб „Нощни вълци“ не бяха пуснати на полска територия, съобщи ТАСС.

Мотористите са блокирани на беларуско-полската граница и са получили отказ от полските власти да преминат.

Приближените до Владимир Путин рокери са тръгнали към германската столица Берлин, за да отбележат за поредна година победата над нацистите във Втората световна война.

Техният поход придоби политически характер, след като руското външно министерство привика полския посланик в страната Катажина Пелчинска-Налец

Причина бе именно отказът на Варшава да ги допусне в страната. Маршрутът на рокерите преминава през няколко европейски държави, а крайната цел е Берлин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тръгна с широка усмивка

    10 4 Отговор
    Имат ли си визи - имат! Имат ли право да преминават - имат! Ако съм бежанец-джихадист и искам да живея(взривявам) в Полша ще ме пуснат, а рокерите не?!! Стандартите нещо май, юни, а?!

    Коментиран от #7

  • 2 Герберасите на власта

    9 2 Отговор
    Стандартите в Евросъюза като реплика от един български филм(Маргарит и Маргарита):........"А бе п...раска работа
  • 3 другарят Путин

    4 4 Отговор
    Тъпите поляци пак се правят на много важни, и пак ша ядат здравия бой накрая, и ша карат полско фиатче и полонез кат не слушат.
  • 4 БУМ БАМ

    5 3 Отговор
    ВИКТОР РОГОЗИН ИМА ТОЧНОТО РЕШЕНИЕ -КОНТАКТНО И БЕЗКОНТАКТНО.
  • 5 гост

    4 0 Отговор
    Голям праз! Рокерите заят как :)
  • 6 Чукча

    7 3 Отговор
    И това няма да спре признателността на хората пострадали от фашизма.Тъпите полски управляващи вместо да са благодарни на руснаците,че ги запазиха от изчезване като като нация,сега се правят на много отворени.Жалко,че са славяни.А венците на признателност ще бъдат положени на паметника в Трептов парк,който самите германци пазят и уважават.
  • 7 onq s konq

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "тръгна с широка усмивка":

    Кой има визи и закъде?Това че евентуално рокерите имат визи за Германия,не значи че имат право да минават през държави за които НЯМАТ!Но "същността на занятието" е не обикновена екскурзия,а ВАЖНА ПРО-РУСКО ПОЛИТИЧЕСКА МИСИЯ,КОЕТО Е НЕДОПУСТИМО ЗА ПОЛЯЦИТЕ-хиляди от които екзекутирани чрез разстрел от Червената армия и "погребвани" в общи гробове,т.е. ями!

    Коментиран от #13

  • 8 antikom

    3 5 Отговор
    Браво на поляците. Тези мръсни руски терористи нямат работа в Европа.
    Да си седят там при Путкин и да мълчат. 9-ти май, да си го заврат ......

    Коментиран от #12

  • 9 Мемфис

    4 3 Отговор
    Поляците не са ду...ци като нас!
    Тези варвари нямат място в Европа.
    Доказаха го с агресията си в Украйна за пореден път.
  • 10 БАЙ ГАН4О

    5 2 Отговор
    Мемфъс 4е си додук ,додук си ,това е ясно.Антиком ,9 ти май не го зака4ай,има толкова много други неща ,които можеш да си завреш отзад
  • 11 Сандокан

    5 2 Отговор
    Какви нощни вълци са теа пияни колхозчета бе ? Американски мотори, американски якета, американски цигари обаче душата им руска ?

    Коментиран от #21

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Варшава

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Чуждестранните сайтове също отразиха отказа на полските власти и журналистите споделят, че граничните власти не са ги допуснали по заповед на министерството, а не защото са имали проблем с визите. Всъщност единия от журналистите е и в момента там, защото има група полски рокери, които искат да се присъединят - виж тубата има клипче вече.

    Коментиран от #15

  • 14 Батката

    5 2 Отговор
    Щом са тръгнали с мотори, пускайте ги. Опасно е ако са тръгнали с танкове!

    Коментиран от #20

  • 15 onq s konq

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Варшава":

    Визи се издават точно от въпросното Министерство и ако имат проблем с НЕГО,ЗНАЧИ НЯМАТ И ВИЗИ.А колкото до това че имало и полски рокери,които да се присъединят към тях-нормално е Русия след като пръска толкова пари за "рокерска пропаганда",да отдели и някое евро за "покупка" на фенове. Между другото имаш ли си идея колко български БЕЗРАБОТНИ фенове с мотори може да се купят в България за идеята НЕ С ПАРИ-САМО ЗА ДА ИМ СЕ ОСИГУРИ ГОРИВОТО,ХОТЕЛА И ХРАНАТА?!И кефа от пътуването естествено...
  • 16 jullliann72

    2 4 Отговор
    To само танкове я оправят тая скапана Полша.
  • 17 жаба кикерица

    4 2 Отговор
    Хубави или лоши, поляците поне постъпват последователно т.е. държат един курс на поведение. Решили са че не искат да имат общо с Русия (не коментирам дали е грешка или не) и от доста години вече всичките им управници се придържат към тази линия, докато нашия път изглежда като синусоида - ту в едната крайност, ту в другата. Колкото за тези рокери, честно казано и на мен няма да ми е приятно ако утре на Жълтите павета се изсипе една група турци, да чества превземането на България отпреди 600 години. Струва ми се нагло да ходят да празнуват в Берлин, но това разбира се си е мое мнение.

    Коментиран от #22

  • 18 пУТИН

    3 2 Отговор
    тея що не карат руски мотори ;) хаха тръгнали да правят пропаганда но са допуснали такива козметични грешки :) за пари кво ли не правят
  • 19 jullliann72

    3 5 Отговор
    А вие господа,дето сте писали,че руснаците са варвари,бих ви попитал:Вие българи ли сте???Или рязани турци или чеченци???Или Американски ПОДЛОГИ???Или и ТРИТЕ ЕДНОВРЕМЕННО.Това ми е много интересно.
  • 20 БУМ БАМ

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Батката":

    ЕЙ БАТКА ИЗКЕФИ МЕ.
  • 21 КУХ САН ДЪК

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Сандокан":

    ТВОЙТА ДУША КВА Е "?ИЗОБЩО ИМАШ ЛИ ТAKAВА?
  • 22 Реалист

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "жаба кикерица":

    Прав(а) си, полските управници последователно се осират по заповед на хамериканците. Що се отнася до сравнението, си се издънил с историята, ни сме нямали "Хитлер" който е нападнал Османската империя, а и на кого дължим освобожнието си от 500 годишно турско робство?!























  • 23 удо

    2 1 Отговор
    Евала на Дружина Полска.Аман от съветския ботуш.А споед някои другари тук пишещи,щом приемаме ,че съветите /руснаците/са варвари,ние не сме българи.Другари вие червените хмери не сте българи-вие сте интернационалисти.Купувайте си САМО руски стоки ,а не САМО западни.бетонни глави такива.

    Коментиран от #24, #42

  • 24 ЧЕСТНО

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "удо":

    ТАА ДРУЖИНА ХИЧ Я НЯМА ЩОМ ОТ ШЕПА МОТОРИСТИ ГИ ХВАЩА ПАРАНОЯТА??;;

    Коментиран от #25

  • 25 onq s konq

    0 2 Отговор

    До коментар #24 от "ЧЕСТНО":

    Имаш ли изобщо хабер какво представлява тоя мотопоход и що за съветска наглост е?Това е все едно да влезеш в един дом,да пребиеш всички живущи травмирайки ги за цял живот и после след години да им отидеш на гости за да им напомниш "Ама колко силен бях ааа!?И как ви мъчих и пребивах,НО НЕ ВИ УБИХ!...А МОЖЕХ!Затова сега ви напомням за себеси за да не забравите че пак мога да го направя".Затова и бившият Соц. лагер изпитва далеч по-голяма ненавист към Русия от Запада,защото 45 ГОД БЕШЕ ПОД СЪВЕТСКО РОБСТВОИ ГО Е ИЗПИТАЛ НА ГЪРБА СИ,докато Запада само съчувстваше отстрани.Та помисли си какъв масраф ще е за Полша ОХРАНАТА ИМ ако ги пусне да минат,а тя съвсем не е малка като територия.А как ли пък ще ги посрещнат в Германия,при положение че през войната Русия им бе основният враг независимо от всичко и спомените няма да изчезнат с векове...Все едно ние да забравим за турското робство!

    Коментиран от #26, #31, #41

  • 26 БУМ БАМ

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "onq s konq":

    ЗА ТИЯ ПОЛЯЧЕТА ТРЯБВА ДА ИМА ПЪЛЕН БОЙКОТ И ЗАБРАНА НА ВНОСА НА ЯБЪЛКИ КАТТОФИ ГЪБИ ЛУК ВСИЧКО ИМ Е СУБСИДИРАНО В ПЪТИ ПО ДОБРЕ ОТ НАШИТЕ ФЕРМЕРИ В БЛАГОДАТНОТО БРАТСКО ДЕМОКРАТНО ЕВРОПЕЙСКО ОБЩЕСТВО УБИВАЩО ВСИЧКО РОДНО ВСИЧКО БЪЛГАРСКО ?'?"'
  • 27 ЧЕСТНО

    0 0 Отговор
    ОБРАТНИТЕ И МАЗОХИСТИТЕ СА ТАКИВА ВИНАГИ И СЕ ОБИЧАТ ДОРИ И СЛЕД ШОКОВИ МЕЖДУЛИЧНОСТНИ РАЗПРИ.НАПАДЕНИЕТП НА ХИТЛЕР НАД ПОЛША И ЖЕСТКОСТТА НА ГЕРМАНЦИТЕ ПОКАЗАНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ТАМ ЯВНО Е НЕЩО МНОГО КРАСИВО ЧОВЕШКО И НЕРОБСКО ОСВОБОЖДЕНИЕ НА ПОЛЯЦИТЕ ОТ САМИТЕ ТЯХ .В ПОСЛЕДВАЛОТО ПОЛСКО АНТИФАШИСТКО ВЪСТАНИЕ СА ИЗБИТИ ХУМАННО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ПОЛЯЦИ.?;:;!

    Коментиран от #28

  • 28 удо

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "ЧЕСТНО":

    То понеже само Хитлер е избивал поляци,а съветите не са ги избивали ,изнасилвали и ограбвали.

    Коментиран от #29, #30

  • 29 ЧЕСТНО

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "удо":

    САМО ЧЕ ВОЙНАТА КОЙ Я ЗАПОЧНА А ???
  • 30 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "удо":

    Ти кво мъркаш? Да не са те пропуснали?

    Коментиран от #33

  • 31 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "onq s konq":

    А ти имаш ли си представа,когато използваш чуждици каква категория настава. Haber, haberler-новина, новини. А сега в първото си изречение замести чуждицата с българския еквивалент и виж к'во чудо става. Казах ти кобилкин, не ти се отдават езиците...
  • 32 удо

    0 0 Отговор
    Какво значение има кой е започнал/не сме в детската градина/.Но има огромно значение, че съветите поробиха,ограбиха половин Европа.А за безчинствата им след Втората световна въобще не ми се дискотира,защото са нещо, което нормален Човек трудно си го представя и асимилира.

    Коментиран от #34, #36

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ЧЕСТНО

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "удо":

    ПЪРВО ПРИЧИНАТА КОЯ Е ? КОГАТО НЯКОИ ТЕ СКЪСА ОТ ТАКОВАНЕ ПОСЛЕ РЪЧИЧКА ЛИ ША МУ ЦЕЛУВАШ И ЩЕ ГОПОХВАЛИШ ЧЕ Е ЗАПОЧНАЛ ПРЪВ ЗАЩОТО МНОГО ОБИЧКАШ ДА СИ НАДУПЕН. РАЗБИРАШ ЛИ ОТ КОЯ ПАРТИЯ СИ НАДУПЕНАТА И ЗА ТУЙ СИ Я ЗАЩИТАВАШ?!:!;

    Коментиран от #35

  • 35 удо

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "ЧЕСТНО":

    Проблема ти е ,че си от тези комуняги,които намазаха безплатен ,неделен билет за баня ,нали?А тези от позитано 20 разпределят порциите.Та не аз съм от надупената страна.Можеш спокойно да пишеш с малки букви,нищо, че най-вероятно си бивш партиен секретар.

    Коментиран от #37

  • 36 Сибирь

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "удо":

    Я кажи какви зверства са правили руснаците,давай!
  • 37 ЧЕСТНО

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "удо":

    ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ВАГОНА С ХЛЯБ И САЛАМ ИМА ОЩЕ ДА ИЗЯДЕШ ДОКАТО МОЖЕШ ДА МИ НАРЕЖДАШ В КОЕТО МЕКО КАЗАНО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ЩОТ ЖИВОТЧЕТО ТИ НЯМА СТИГНЕ.!?!;:

    Коментиран от #47

  • 38 ЧЕСТНО

    0 0 Отговор
    ПРОПУСНАХ .ПОЗИТАНО СА МЪРТЪВЦИ АКО НЕ ЗНАЕШ ДА ТИ ГО КАЖА.
  • 39 гост

    0 0 Отговор
    прав си!
  • 40 поздрав

    1 1 Отговор
    тези които не знаят своята история - няма и бъдеще... патриотите не се раждат, те се възпитават от държавата...духом силна държава .
  • 41 Мишка

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "onq s konq":

    Като чета коментарите все повече се убеждавам че радиацията от Чернобил и Фукушима е засегнала доста индивиди в България.
    И им е донесла модерната на последък болест СПУН(синдром на придобита умствена недостатъчност).
    Някой плюнчо знае ли изобщо какво е станало на 9 май 1945г та скачате срещу рокерите.

    Коментиран от #43

  • 42 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "удо":

    вместо да обиждаш, погледни какви боклуци ти ядеш? Руски, Американски....а каде са Български?! Щтом си такъв отворко купувай само бЪлгарско...за дълго ли ще те стигне.
  • 43 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Мишка":

    Че кой не знае датата 9. май?!Ми това е НАЧАЛОТО НА ВТОРАТА СВЕТОВНА!
  • 44 гост

    0 0 Отговор
    хаха...края! това е края!

    Коментиран от #46

  • 45 удо

    0 0 Отговор
    Селски,не се храня с хляб със салам.
  • 46 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "гост":

    Сериозно?...Боооже,как бързо лети времето!
  • 47 удо

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "ЧЕСТНО":

    Нареждат ти тези ,които те викат на манифестация на 1. май и на 9.септември.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ЧЕСТНО

    0 0 Отговор
    ЯВНО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ЛИТЕРАТУРНИТЕ ПОХВАТИ С КОИТО ПОНЯТНО НЕ МОЖА ДА СЕ СПРАВИШ ЗА ДА ПРОУМЕЕШ КАКЪВ МИКИ МАУС СИ ВСЪЩНОСТ?!;!?

    Коментиран от #50

  • 50 удо

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "ЧЕСТНО":

    Голям литературен спец се извъди,няма що.Да не забравиш само на идния 9. септември с домашна шльоковица да се отрежеш.

    Коментиран от #51

  • 51 ЧЕСТНО

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "удо":

    НЕ ПЪРВО ЩЕ ОТБЕЛЕЖА 9 МАЙ С 9 ПЪЛНИТЕЛЯ ОТ АК 12 ?!:;

    Коментиран от #52

  • 52 удо

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "ЧЕСТНО":

    Литературния спец ще се окаже милиционер или в най-добрия случай фатмак от българската НАРОДНА армия. За това си як ТАРИКАТ с 900лв.пенсия.Тогава ти е простено да се подмазваш на ДРУГАРЯ станишев и сие.

    Коментиран от #53

  • 53 ЧЕСТНО

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "удо":

    ДЕДУКЦИЯТА ТИ Е СЛАБА СТРАНА КАТО И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ?!;'

    Коментиран от #54

  • 54 удо

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "ЧЕСТНО":

    Всичко ми е слабо,теб ако те питат,ама НЕ те питат.Така преди много,много години когато кандидатствах за НЕГ/Немската езикова гимназия/се състезавахме за 15 места момчета и още толкова момичета,на които родителите бяха безпартийни.Общо 30 деца ,но на 15 септември започнахме 6 паралелки по 30,демек 150 парашутисти. Е на парашутистите им е силна дедукцията и ПАРТИЙНИЯ произход де.След 5 години при кадидатстване във ВУЗ-а беше същото.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания