Last news in Fakti

8 Май, 2016 17:09 2 570 4

Професор по математика хвърли в паника цял самолет

  • професор-
  • паника-
  • самолет

Полетът бил отменен, защото помислили математика за терорист

В САЩ излитането на самолет се забави с два часа, защото действията на пасажер се сторили съмнителни на неговия съсед по място, съобщи USA Today.

Самолетът е трябвало да отпътува от Филаделфия към град Сиракуза. Професорът по математика от университета в Пенсилвания Гуидо Менцио решил да започне да решава уравнения, докато чака самолетът да излети.

Жената, седяща до него, видяла сложните записки на професора, като непознатите за нея символи са й се сторили съмнителни. Тя издебнала момент, в който взела листа със задачите и го предала на екипажа.

Настаналия хаос причинил отмяна на полета. Всички се успокоили, когато Менцио обяснил, че на хартията има най-обикновени математически уравнения.

Самолетът излетял чак след два часа. Подозрителната пътничка пък се качила на по-късен полет.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мишка

    1 0 Отговор
    Простотията е безгранична.Явно жената е била блондинка по рождение.
  • 2 МОН

    1 2 Отговор
    Мили деца, ходете на училище да не се излагате после, като тези американци ! То да е само тази "начетена" жена и екипажа не и е останал длъжен, а как са взели "книжки" за самолет не знам !?!??

    Коментиран от #4

  • 3 112

    1 0 Отговор
    Тази е била мега проста.
  • 4 Мишка

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "МОН":

    При хаос на борда както пише в статията, нито един екипаж няма да излети.Освен, ако пилотите не са ги пуснали наскоро от психиатрията.