Last news in Fakti

15 Май, 2016 15:19 2 021 2

Самолет се разби по време на авиошоу (ВИДЕО)

  • самолет-
  • разби-
  • авиошоу

Пилотът загина

Самолет се разби при въздушно шоу в Атланта, съобщи NBC.

Самолетът се разби, докато изпълняваше сложни фигури във въздуха. Инцидентът е станал на летище в щата Джорджия. Пилотът е загинал на място. Няма пострадали от публиката.

Според свидетели инцидентът се е случи по време на едно от последните изпълнения от шоуто.

Видео, заснето от присъстващ, показва как два самолета минават близо над земята един до друг, преди единият да изпуши и да се разбие.

Все още не е обявена самоличността на пилота. Шоуто е било прекратено веднага след инцидента. Флаговете на летището бяха наполовина свалени през целия ден, за да почетат паметта на загинали. В момента се води следствие за причините за инцидента.  

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tost

    1 2 Отговор
    И сега като започнат Деса,Стоян ,Коня и сие ,че виждатели руснаците са изпили толкова много водка на шоуто,че американския пилот се е дезорентирал от изпаренията на алкохола.
  • 2 onq s konq

    1 1 Отговор
    Най вероятно са му свършили въглищата!