Last news in Fakti

25 Май, 2016 07:32 2 353 51

НАТО ще реагира за часове при заплаха от Русия

  • нато-
  • заплаха-
  • русия

Според Майкъл Фалън Великобритания иска конструктивни отношения с Русия

„Великобритания иска конструктивни отношения с Русия, но при първи признак за потенциална заплаха, НАТО може да реагира за часове.“ Това беше заявено от британския министър на отбраната Майкъл Фалън, цитиран от „Россбалт“.

Според него многонационалните сили на НАТО в Европа, които на този етап наброяват 5 хил. души, но скоро ще бъдат подсилени с още две бригади, ще бъдат готови да действат изключително бързо при първи признак за заплаха.

„Първите елементи ще могат да се разгърнат за няколко часа. Ние обаче да гарантираме, че политически решения ще могат да бъдат взимани също толкова бързо“, съобщи Фалън.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mixa Klimment

    4 3 Отговор
    АТО провокира и да провокира Русия .
  • 2 Синьор Дон Амичи

    5 4 Отговор
    Защо пък аз мисля, че тия няма да има време да гъкнат, ако изкарат из нервите руснаците. Втори Дюнкерк няма да има. Има една подходяща за случая руска поговорка. До като разпънал хармониката и песента свършила. Приятен ден.
  • 3

    4 2 Отговор
    Хмм, ша ядете Руска хурка май, ама лошото е че и ние ша я ядем покрай вас.......
  • 4 бббббб

    4 2 Отговор
    Няма да имат време и вазелина да си сложат.
  • 5 Авера

    3 3 Отговор
    Нали ракетните установки в Румъния и Полша бяха насочени към Иран ???........................Лицемерието на запада няма граници !!!


  • 6 Монго

    3 3 Отговор
    Бях вдигнал кръвно от притеснение, вече съм спокоен...
  • 7 НАТО

    4 1 Отговор
    Лошото в случая е,че ние първи гризваме дръвцето в случай на конфликт м/у НАТО и Русия.А виждайки постоянните провокации на НАТО спрямо руснаците,можем само да се молим,Путин да има все така железни нерви.Ако беше някой друг на негово място-досега войната да е свършила,а ние да сме просто в списъка на "необходимите жертви " на НАТО....

    Коментиран от #10

  • 8 гост

    3 3 Отговор
    СМЕШНИЦИ, "реакцията" им ще е много бърза и ще протече в следната последователност..........1. Мигновено на иране.........2. Бавна и неуверена смяна на памперса..........3. Опит за размисъл и оценка на ситуацията(в зависимост от количеството и качеството на съдържанието в памперсите)........4. Плах опит за дипломатично решение на проблема в стил - Ама вижте сега руски приятели, станало е някво недоразумение, ние всъщност не искахме да става така, ама разбира се че ще свалим всички санкции срещу вас и даже ще си изтеглим нааканите солдати от източна Европа, ние винаги сме ви мислели само доброто и много съжаляваме че по някакво странно и необяснимо стечение на обстоятелствата се получиха така нещата.........моля ви се спрете да стреляте че се плашим, умират хора, ще вземат да ни се разбутат добре уредените държави, и все пак нали всички искаме мир..........ние ще ви дадем каквото искате, че даже и повече..........
  • 9 powera

    2 3 Отговор
    Да не се базикат много да не долети някоя армата и да ги дезинтегрира с новите руски бластери тия кравари. Искарат ли и летящите чинии ще видят тогава руската мошт
  • 10 шлемник байкалски

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "НАТО":

    Ние Българите сме се молили на Ленин , Сталин ...Брежнев и на последния който сме се молили е Горбачов !А ти можеш да се молиш на Путин да са му здрави нервите и дълбоки джобовете че да ти плаща да пишеш разни глупости в нета защото само с пенсията на баба ти живота е тежък!


    Успех с исото на Путин !Ще се преброим но изборите!!!

    Коментиран от #11

  • 11 чети хубаво бе

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "шлемник байкалски":

    прочети хубаво какво е написано--не да се молим на Путин--а да се молим Путин да има железни нерви--еййй това шорошите сте гУлеми кухарки бе--а за изборите не ми говори--щото всеки знае как Тиквоча ги манипулира..

    Коментиран от #13, #14

  • 12 kcaniba

    5 3 Отговор
    Два дивизиона Искандер се подготвят за залп до 30 мин максимум, в автаномен режим.....
    какви часове, за каква реакция????
    За часове, през които тази сбирщина НАТО си събере партакешите за реакция, от космоса ще падат балеистични ракети.......
  • 13 жщг

    3 4 Отговор

    До коментар #11 от "чети хубаво бе":

    Не се обяснявай!Ти си ясен!
  • 14 жщг

    3 4 Отговор

    До коментар #11 от "чети хубаво бе":

    Хайде ,хайде. Цял свят знае как Путин и зелените човечета правят референдум!И добре че беше в Крим защото можеше да организира един и в Поморие! Но май вече не му стиса !

    Коментиран от #16, #20

  • 15 kcaniba

    4 3 Отговор
    ахахаха)))
    В Косово също Путин е направил референдум!!!
    В Приднистровието!!!
    Ахахахах
    тролите
  • 16 Монго

    4 3 Отговор

    До коментар #14 от "жщг":

    Руснаците са мнозинство в Крим и някак си не си представям Питин с химикалка в ръка да надписва бюлетини. Много сте зомбирани краварските тролове.

    Коментиран от #17, #22

  • 17 жщг

    3 5 Отговор

    До коментар #16 от "Монго":

    Те Русняците са мнозинство и в Поморие ,сигурно и там ще правят референдум! Или първо в Аляска че тя си е стара руска територия ? 100 годишния наем от САЩ отдавна изтече но гледам Путкин и дума не обелва -притеснен е нещо ?

    Коментиран от #21, #28

  • 18 kcaniba

    5 2 Отговор
    на такива трябват заселници от арабския свят в Поморие.
    Те и в кърджали не говорят български отдавна, та ще чуем друга песен, но ще е късно, па може вече си еничерин))))

    Коментиран от #23

  • 19 Гост

    5 3 Отговор
    А аз наивно си мислех, че тъпчат войска в Източна Европа защото харесват нашенските мекици и мамалигата на комшийте, не знам дали като правят тези сметки си мислят за онези руски пехотинци, които с абсолютно непрофесионални действия могат да ги накарат да напълнят памперсите (справка пасажерите на "Доналд Кук")
  • 20 Тито

    4 4 Отговор

    До коментар #14 от "жщг":

    То от такива като теб"умници" сме на товыа дередже.Като искаш да пишеш по форумите,поне се научи да се изразяваш точно и грамотно..А след като засягаш темата Крим,да напишеш нещо за анексията на Хаити през 2004 година от САЩ--там и референдум нямаше...там даже месните жители не се считат за американци--за разлика от жителите на Крим-които са руснаци...Така че пиши си + и продължавай да си вярваш--то така и до кенефа на историята се стига.....

    Коментиран от #24

  • 21 Монго

    3 3 Отговор

    До коментар #17 от "жщг":

    Предполагам, че знаеш колко си елементарен? Екатерина Велика не е воювала за Поморие, Хрушчов не го е подарявал на България, защо тогава да има референдум? К'во ли те питам. За някои неща човек трябва да има завършен четвърти клас.
  • 22 удо

    3 4 Отговор

    До коментар #16 от "Монго":

    монго ,монго, много си горд ,че си се родил и продължаваш да си съветски колхозник.

    Коментиран от #33

  • 23 Интерес Български

    3 3 Отговор

    До коментар #18 от "kcaniba":

    Едва ли някой Българин ще е щастлив ако Турция откъсне Кърджали или някой друг район но русофилите ще са щастливи ако НАТО не взема мерки и руснаците откъснат Поморие или каквото и да било от България което говори само че за дребни пари са готови да продадат България!
    А ТОВА СА ПРЕДАТЕЛИ !!!

    Коментиран от #25, #26, #39

  • 24 жщг

    3 3 Отговор

    До коментар #20 от "Тито":

    Пиши и си прибирай парите Тито но така си се увлякъл в това писане че си закъснял безвъзвратно да стигнеш до най-близкия кенеф !

    Уффффф.. Усеща се от далече!
  • 25 удо

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Интерес Български":

    Те тези ......,продават майка си и баща си заедно,за 3 лева/рубли/,но банковите им сметки в упадъчна американска валута.

    Коментиран от #27

  • 26 калъч

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Интерес Български":

    Ало--я без НПО лозунги бе шороше..Как ще сравняваш Кърджали с Крим..--ти направо си за връзване бре.Крим беше АВТОНОМНА Област в Украйна-това първо--със свой парламент и закони .2..На жителите на Кърджали,НИКОЙ не им е забранил да говорят на майчиният си език-както направиха в Украйна...3..В София не е имало кървав преврат и смяна на власта от фашисти,та да имат повод в Кърджали...4..В Кърждали не ходят шпиц-бригади да млатят народа наляво и на дясно-както беше в Крим...5...В нашият парламент,турците са представени от политическа партия и никой не ги нарича "подчовеци"--а в Украйна бяха забранили партията която представяше Източна Украйна...И ----Автономията Крим гласува ПЪРВО за оттегляне от Украйна--а после за присъединение с Русия----ВСИЧКИ точки от меж.право са спазени-затова и няма съдебни искове----Та така троле с многото плюсове--сега схвана ли--по-просто няма как да ти се обясни???? Или и ти си като Тиквун.....

    Коментиран от #30

  • 27 ьууууу

    3 3 Отговор

    До коментар #25 от "удо":

    удо-жщг--сам си пишеш и отговаряш..ххааахаахха еййй това троловете на сорос сте уникални...ххааахаааха айде сега си набий и +....

    Коментиран от #29

  • 28 Бай хой

    2 3 Отговор

    До коментар #17 от "жщг":

    м....л ли си че не те притеснява мнозинството в Хасково, Кърджали, Разград и Търговище, и те подсилени от анадола, че си седнал да ривеш за общинско градче като Поморие? Или само това успяха да сътворят от козяк?

    Коментиран от #31

  • 29 удо

    3 3 Отговор

    До коментар #27 от "ьууууу":

    Много модерни думи си научил,забрави старите -вечна дружба ,бкп,кпсс,зделано в ссср и много други.
  • 30 даммм 7777

    3 3 Отговор

    До коментар #26 от "калъч":

    Баце,той не може да осъзнае написаното от теб.Приемният изпит от Козяк е бил само с думите като на УДО---------толкова им е капацитета на соросоидите.

    Коментиран от #32

  • 31 стратокастър

    3 4 Отговор

    До коментар #28 от "Бай хой":

    Бай хой ако ти си прежалил Поморие в смисъл харизал на руснаците "за няколко долара повече" ние Българите си държим на него както и на всички други части на Родината!!!
  • 32 удо

    3 4 Отговор

    До коментар #30 от "даммм 7777":

    Охо,появяват се словосъчетания -приемен изпит, а дали знаете какво означава? Да не говорим за явяване на приемен изпит, може но само на такъв, на който преди това се е обадил ДРУГАРЯ да ходатайства за нашия човек.
  • 33 Монго

    3 3 Отговор

    До коментар #22 от "удо":

    Краварския трол се опитва да свързва срички в думи, думите в изречения? Във възхита съм

    Коментиран от #34

  • 34 удо

    2 5 Отговор

    До коментар #33 от "Монго":

    Радвам се че бетонната глава може да се възхищава и на други неща ,освен убйства, кражби и измами.

    Коментиран от #36

  • 35 РУСНАКА

    3 3 Отговор
    А НАШИЯТ ОТГОВОР Е 5 -ПЕТ МИНУТЕН БЕЗ ПРАВО НА ГРЕШКА ВСЕКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО.....
  • 36 Монго

    2 3 Отговор

    До коментар #34 от "удо":

    Кобилкиииин..., пак те гони нещо раздвоение на личността и никове

    Коментиран от #37

  • 37 удо

    3 3 Отговор

    До коментар #36 от "Монго":

    Другарю съветски колхознико, можеш ли да си представиш,че в България не е само един Човек,който мисли по друг начин от пяната съветска зган?

    Коментиран от #40

  • 38 по темата

    3 3 Отговор
    Едно трябва да ясно на седерастката герберастия, това че Русия няма да напада никого, я това се готви да направи Империята на Злото, която подготвя малоумните държави по границата с Русия за фронтова линия.
    Нападението, което предвиждат терористите от хамерика ще получи ответ, който моментално ще елиминира всички хамерикански бази и противопрашкови установки на териториите на тези държави, а ако се намеси и друга такава, то няма да има нищо добро за нея - хамериката ще си отиде със или без нейно желание, войната на нейна територия ще бъде ужасяваща и предишната гражданска ще изглежда като детска игра с пластмасови пушкала.
  • 39 по темата

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "Интерес Български":

    Ако Турция откъсне територия от България, а нафто си измие ръцете..., то стягайте се всички такива като тебе за храна на кучетата - живи.

    Коментиран от #43

  • 40 реално

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "удо":

    Със коментарите си тук,доказваш и показваш ЗАЩО хората все повече ненавиждат НПО по-дл-огите като теб.Продължавай все така-доста успешно отвръщаваш обществото.

    Коментиран от #41

  • 41 удо

    2 3 Отговор

    До коментар #40 от "реално":

    Ако броиш за хора 1 000 000 комунисти/ толкова бяха на 10.11.1989г./,десетките хиляди милиционери,стотиците хиляди щатни и нещатни сътрудници на ДС,да не забравяме шапкарите от БНА и семействата им това е друг въпрос. Но не се чуди сега за човешкия материал и на какво дередже е България.

    Коментиран от #42

  • 42 Съни

    3 2 Отговор

    До коментар #41 от "удо":

    Май не правиш разликата между хората които пишат реални неща в форумите и просто кибиците в тях.Например КАЛЪЧ е написал съвсем реални неща.-дали това реалити ни харесва на мен и теб-това е друг въпрос.И още нещо-това че на някой не му харесва днешната политика на САЩ към останалите държави-не го прави веднага русофил и комунист.Аз не съм русофил,но в момента мога да твърдя със сигурност,че САЩ са най-голямата заплаха за мира на планетата.Няма да ти обяснявам защо-нямам време.Сам ще го разбереш.Лек ден.
  • 43 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    2 3 Отговор

    До коментар #39 от "по темата":

    Ако го нямаше НАТО и Русия подчини отново България то пак трябва да се стягаме всички за храна на свинете както беше преди в Ловеч и Белене -живи разбира се!

    Коментиран от #44

  • 44 жокей

    3 2 Отговор

    До коментар #43 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    Правилно би било да се напишеш"Интереса НАТОВСКИ".Защото интереса на България е да има силна армия,икономика и адекватни политици-със гео-политически позиции.

    Коментиран от #45

  • 45 удо

    2 2 Отговор

    До коментар #44 от "жокей":

    Стига обижда ,този и онзи.Погледни себе си.България е членка на НАТО.Това, че не ти изнася не значи,че трябва да обиждаш.Много голяма част от нашенци сме повече от доволни ,защото до сега да сме изядени и изплюти от чревената мечка.

    Коментиран от #46, #51

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 удо

    0 1 Отговор

    До коментар #46 от "тиквоча боце":

    Браво българино,честит празник/става дума за 24-ти май/,на патерица.

    Коментиран от #48

  • 48 тиквоча боце

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "удо":

    С подлгите винаги е така--те не са нужни дори и на себе си-ясно...

    Коментиран от #49

  • 49 удо

    0 1 Отговор

    До коментар #48 от "тиквоча боце":

    Поздрави специално баща ти,фатмака от БНА. Пак да те подстя, за да не забравиш.
  • 50 Киро

    0 1 Отговор
    Това са статии от типа "да преброим руските мекеренца и нископлатени тролчета в сайта".

    Те са едни и същи - няколко броя, пишещи под различни имена, че да внушават масовост!

    Смешки с ушанки!
  • 51 ПАЛЯЧО АМА НИ НАБУТА В КЕРЕЧА

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "удо":

    ,РЕВЛИВИЯ ПАСИ НИ ЗАБИ В ТУЙ НАТО .ПОСЛЕ И ЖЕНА СИ ЗАРЯЗА ЩОТ СТАНА РУПОР НОМЕР ЕДНО НА СВЕТОВНИТЕ ЗЛОДЕИ И ДО НЕГО Е РЕДНО ДА ИМА НЕ ПО МАЛЪК ЛАМТЯЩ ЗА ЕВРОПОХВАЛИ ЖЕНСКИ ЗАДНИК НА КОЙТО СЪЩО МЯЗА И ПАСИТО САМО ЧЕ СЕГА Е ПОТСТРИГАН И СРЕСАН ПО ЗАПАДЕН СТИЛ.
Новини по държави: