Last news in Fakti

25 Май, 2016 03:29 1 005 1

Анджелина Джоли ще преподава в Лондонското училище по икономика

  • анджелина джоли-
  • преподава-
  • лондонско училище-
  • икономика
Анджелина Джоли ще преподава в Лондонското училище по икономика - 1
Снимка: АП/БТА

Холивудската звезда Анджелина Джоли ще преподава като гост-професор в Лондонското училище по икономика(LSE) - едно от най-реномираните висши училища не само във Великобритания. Джоли ще преподава в магистърската програма „Жени, мир и сигурност“, съобщи Лондонското училище по икономика. „Надявам се, че други академични институции ще последват този пример“, заяви Анджелина Джоли. Друг гост-професор ще бъде бившият външен министър на Великобритания Уилям Хейг, с когото Анджелина Джоли основа инициативата „Защита срещу сексуалното насилие“. През 2014 г. двамата бяха домакини на първата глобална конференция, посветена на проблема, която се проведе в Лондон.

40-годишната Анджелина Джоли, която е женена за Брат Пит се ангажира от години в социални дейности. Тя има голям опит в работата с правителства и като специален пратеник на Върховния комисариат на ООН за бежанците. Носителката на Оскар и майка на шест деца призова наскоро за повече ангажимент към бежанците. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 по темата

    2 2 Отговор
    Тоя соудумен сакътлък ще преподава - по голяма-простотия може да има само в България, която да е наредена от Западните п...ли.
Новини по държави: