Last news in Fakti

25 Май, 2016 20:09 3 139 25

Русия уважава само силата

  • петър павел-
  • силата-
  • русия

Това бе заявено от генерала от НАТО Петер Павел

Генерал от НАТО заяви, че със своите действия, Русия показва, че уважава само чрез силата, съобщи „Free Europe.

Според генералът от чешката армия Петер Павел, Кремъл „възприема либералния и демократичния подход на дискусии и компромиси, като слабост“. В момента Павел е председател на военния комитет на НАТО.

Той заяви, че докато Москва се придържа към сегашното си поведение, „НАТО трябва да покаже решимост и готовност за действие при необходимост“.

Според Павел, без да провокират Русия, САЩ и техните съюзници „искат да покажат, че са готови да действат, ако това се налага.“

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1256

    4 2 Отговор
    Всички ги сърбят задниците да се пробват с Русия
    въпреки историята........

    Коментиран от #2

  • 2 стратокастър

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "1256":

    Не просто русия е в тежка изолация и няма никакви съюзници в Европа!

    Коментиран от #3

  • 3 АВЕП

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "стратокастър":

    То веднъж да се почне, па стой та гледай, дали нямат съюзници. Сръбете откога си го точат, барабар с албанците, босненците и всички на Балканите.
  • 4 Смях в залата

    4 2 Отговор
    Точно словак да ги говори тези хуморески-смях в залата.Словакия беше една от държавите в хитлеристката коалиция ,оставила много кости на източният фронт ,и май нещо не и се получи да убеди руснаците със сила.То пък на кой ли се е и получило.
  • 5 IDIL

    2 2 Отговор
    Империята на злото САЩ и престъпната терористична организация НАТО които създават хаос и воини по целия свят и разсипаха много държави трябва да бъдат натикани обратно в ада където им е мястото.
  • 6 dexter

    2 2 Отговор
    Аа те тия п...ли се въртят как им изнася.
    Нали пелтечещият им крал Джордж 6-ти обясняваше за Хитлер как "the might is right". Ся пак старата песен на нов глас ...

    Коментиран от #7

  • 7 dexter

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "dexter":

    Това за английският крал имах предвид ...
  • 8 Mindil

    1 2 Отговор
    Истински гей с червена барета,всички са такива от подлите американци и гейското нато.
  • 9 гост

    1 2 Отговор
    Тия ги сърби пак за пражка пролет.........ей големи идиоти са, вместо да си гледат рахатлъка те пак се навират между руските шамари. Преди бяха под руско влияние и не им беше много приятно, сега с действията си може пак да стане същото понеже НАТО като цяло е много зле и руснаците ако се напънат ще стигнат без особени проблеми поне до Прага, тъй че тия тъпаци да не си го търсят сами, особено като са наясно че Русия уважава(но не само)силата.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Kcaniba

    1 2 Отговор
    Русия разбира, вие, продажници, разбирате ли!!!!???))))
  • 12 112

    2 1 Отговор
    СССР влязоха в Афганистан и се разпаднаха. Когато фактите говорят останалите мълчат.

    Коментиран от #15

  • 13 бай Петко

    2 1 Отговор
    Прав е генерала! Той и Хитлер и Наполеон мислеха така...и кво стана? Русия разбра от сила и се побърка от мерак да "благодари" на силните си "гости". Ей така, от майтап на майтап и започва войната. Всъщност вместо да се бабанчите един с друг руснаци и НАТО, я се комбинирайте да ступате нашите "народни избранници", че ни разплакаха мадърсите за 72 години НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ - като, че ли има друг???, РАЗВИТ СОЦИАЛИЗЪМ - като че ли изобщо имаше соц??? и ДЕМОКРАТИЧНА ПРАВОВА ДЪРЖАВА - като, че ли изобщо ни питат за нещо политиците, но все се представят като наши избранници??? Искаме седми американски флот, Калининградска батарея, Тюлените и Алфа да ни освободят от нашите "градители на България", щото тия от "патриотизъм" за 72 години ни довършиха съвсем! Дайте ми под мое командуване за 1 седмица тия подразделения и ще спася България! После в знак на признателност, ще правим бизнес и с Уошингтън и с Масква! И всички доволни! Ама а де, не искате да ни спасите? То и поповете се молят на Господ, но и той не ни спаси, само ни облива с дъжд? Абе тоя свят е нещо оплескан от сътворението и досега май? Аз се моля за 100 кила Уиски и Столичная да паднат от небето, а Всевишният ми праща дъжд? Е тва ли е Божията правда, а?

    Коментиран от #14

  • 14 пущиняк

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "бай Петко":

    Криво се молиш Байно--а успеха идва САМО при силните-факт доказан от исторята.
  • 15 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "112":

    И кой ти противоречи на този факт. Или сам си подаваш тема и започваш да се набираш по нея, като червей на буца.
  • 16 раптор

    1 2 Отговор
    Хахаха тоя какъв е пацифист... Генерал, пацифист... То и главнокомандващия е хомосексуалист... Цял отбор карамфили! 1во тези думи са чисто оправдание за струпването на войски на територии, за които СССР и НАТО се бяха договорили, че винаги ще бъдат буферна зона. 2ро В Русия от векове действа максимата - ако дойдеш с меч, с меч ще си тръгнеш! Това е заложено на генетическо ниво!

    Коментиран от #18

  • 17 Стоян

    1 2 Отговор
    Това също е провокация.
  • 18 среднощен ястреб

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "раптор":

    Когато тия тия "територии " бяха под руско влияние дали бяха буферна или милитаризирана зона? И когато се споразумяваха русия каза ли че ще анексира части от тая зона? Я по-кротко ,НАТО си разполага войска на собствена територия!Русия си има достатъчно територия и да си разполага там каквото иска !Някой от НАТО да е мрънкал че русия си ползва територията както си иска?

    Коментиран от #19, #20, #21, #22

  • 19 подлоги не ни трябват

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "среднощен ястреб":

    Я пак ..какви територии има НАТО бе --ако ти си продал зад..а си на НАТО-останалите хора не са-ясно ястреб у...р..а...н.......
  • 20 раптор

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "среднощен ястреб":

    Имаше договорености които не бяха изпълнени! Това събужда голямо недоверие. А близостта на някои арсенали е от стратегическо значение - тактически ракети, противоракетни щитове и прочие... Та сме си в правото да недоволстваме! И доста спокойно недоволстваме. Са, че няма да ви взривим всички к ЧЕРТУ е наш миролюбив избор! Само много не ни приближавайте, да не стане мазало! В подобни случаи при струпване на войски в близост до нашата територия, обикновено избухва война, след която днешния ден ще ви се види като отдавна отминал Рай!:)
  • 21 раптор

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "среднощен ястреб":

    Анексирането е след приближаването до руската граница на силите на НАТО... ТОВА Е ФАКТ НОМЕР 1! ФАКТ НОМЕР 2 е, че Крим със своите 65% руснаци си е баш, ама баш баш руски!
  • 22 ТТТТТ

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "среднощен ястреб":

    Е тогава НАТО защо не се приближи и до границите на САЩ--след като през 2004 година американците анексираха Хаити--и то след кървав преврат--и без референдум..Или викаш-за САЩ всичко е разрешено...

    Коментиран от #23

  • 23 cornholio

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "ТТТТТ":

    Какво Хаити те гони па тебе бе русофилистик...
  • 24 ПУТИН ПЛАТИЛ НА ДВЕСТА ХИЛ.БЕЛГИЙЦИ ???

    0 2 Отговор
    Я ДА НАПИШАТ ЗА ДВЕСТА ХИЛЯДНИЯ ПРОТЕСТ НА БЕЛГИЙЦИТЕ В БРЮКСЕЛ СРЕЩУ ЕС И НАТО .МНОГО ХУБАВА НОВИНА АМА НЕЩО ХИЧ НЕ СЕ РАЗИСКВА.

    Коментиран от #25

  • 25 antimediator

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "ПУТИН ПЛАТИЛ НА ДВЕСТА ХИЛ.БЕЛГИЙЦИ ???":

    Руските хибриди да не се обаждат!
    Тяхният репертоар е като изтъркана плоча.
    Като не им харесва в ЕС и България да си обират крушите и да заминават в Сибир.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания