Last news in Fakti
  Тема: Украйна

27 Май, 2016 12:32 1 613 5

Савченко е готова да стане президент на Украйна

  • савченко-
  • президент-
  • украйна-
  • надежда савченко

Надежда Савченко е готова да стане президент на Украйна, но счита за малко вероятно да бъде избрана, съобщава РБК.

След завръщането на Савченко тя даде пресконференция по време на която на зададен въпрос отговори: " Ако украинците решат, че искат да съм президент, доблре, ще бъда президент".

Савченко добави обаче, че не вярва сънародниците й да гласуват за нея. " Не мога да кажа, че искам да стана президент. Обичам да летя. Но, ако се налага, ако е полезно за Украйна, бих станала", обяви тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 матрьошка

    3 2 Отговор
    и за магистралата не става
  • 2 гост

    3 2 Отговор
    Тая мяза на лесбийка, изобщо не знам какво толкова се разшумя около нея, украинска му работа. А и нищо чудно руснаците да са я вербували докато беше там, и без тва и за най-големите идиоти е ясно че Украйна е фалирала държава без шанс за оправяне със собствени сили. Или трябва да получава постоянни подаръци и субсидии от запада(нещо, което няма да стане)или да си смени курса отново към Русия и да се надява на възобновяване на търговията и добрите отношения, при което положението й ще бъде васално към руснаците, но все пак е единствената им надежда, и рано или късно стане щото иначе трябва да умрат от глад.
  • 3 РЕАЛНО

    3 2 Отговор
    Още един кандидат да сваля по 7 кожи от украинският народ....Жалко за народеца там-вече хапнаха от демокрацията-и вият като вълци....
  • 4 Kcaniba

    0 0 Отговор
    лесбийката - убиец е идеалната кандидатура!!!
  • 5 АЗАЗ

    0 1 Отговор
    Абе великите сили да турят на всяка страна по един гей за президент и готово.Украинците да взимат пример от нас!
Новини по държави: