Last news in Fakti

27 Май, 2016 20:49 1 218 1

Тръмп: Не е доказано, че хората са отговорни за климатичните промени

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • климатични промени-
  • париж-
  • споразумение

Републиканецът заяви, че споразумението вреди на американския бизнес

Тръмп: Не е доказано, че хората са отговорни за климатичните промени - 1
Снимка: БТА/ AP

Доналд Тръмп заяви, че ако стане президент на Съединените американски щати, би зачеркнал историческото споразумение за климата, договорено в Париж.

Борещият се за кандидатурата на републиканците за президентския вот бизнесмен заяви, че няма доказателство, че хората са отговорни за климатичните промени.

Факти.бг припомня, че в края на миналата година повече от 195 страни се ангажираха с намаляване вредните емисии.

„Всяка регулация, която е остаряла, ненужна и лоша за работниците, ще бъде зачеркната“, заяви Доналд Тръмп, цитиран от Би Би Си.

Според него споразумението е „лошо за американския бизнес“ и добави, че то позволява на чуждестранни бюрократи да контролират колко енергия използват американците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМ БАМ

    0 2 Отговор
    КАТ ОСТАНЕТЕ ПЕТ МЕТРА ПОД МОРСКОТО НИВО ТОГАВА КВА ПЕСЕН ЛИ ША ПЕЕШ ТРЪН ЧО.