30 Май, 2016 01:30 1 492 0

Родители оставили сина си в гората "като наказание"

  • япония-
  • гора-
  • дете-
  • наказание-
  • родители-
  • хокайдо

7-годишното дете е изчезнало в планините на Северна Япония

Родителите на седемгодишно момче, което изчезна в планините на Северна Япония, признаха, че го оставили само в гората като наказание, пише Би Би Си.

Детето липсвало в продължение на два дни, след като родителите му го изоставили в северната част на Хокайдо, регион известен като дом на диви мечки.

Първоначално двойката казала на полицията, че детето се е загубило, докато те търсели диви зеленчуци. По-късно обаче признали, че го оставили само за пет минути, за да го накажат. Когато се върнали обаче, то било изчезнало.

Стотици доброволци се присъединиха към акцията по издирването на момчето.

Бащата обясни пред японската телевизия Асахи, че той и съпругата му не посмели да признават истината, когато поискали от властите да намерят момчето.

Родителите се били отдалечили на не повече от 500 метра от сина си когато той изчезнал, съобщи телевизионния канал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: