29 Май, 2016 21:12 1 085 1

Вицето на Тръмп може да е жена

  • тръмп-
  • доналд тръмп-
  • вицепрезидент-
  • сащ-
  • президентски избори-
  • жена-
  • републиканска партия

Шефът на президентския щаб на Тръмп заяви, че основният критерий при избора на кандидат ще бъде професионализмът

Вицето на Тръмп може да е жена - 1
Снимка АП/БТА

Ръководителят на предизборния щаб на милиардера Доналд Тръмп, който остана единствен претендент на Републиканската партия за президентските избори, заяви, че партията може да номинира жена за негов вицепрезидент. Пол Манафорт съобщи новината пред телевизионния канал ABC News.

Според него републиканците обсъждат няколко кандидати, сред които има и жени, както и представители на етническите малцинства в САЩ.

"Тръмп заяви, че се нуждае от вицепрезидент, който познава Вашингтон, който може да преговаря с Конгреса. Самият тоя каза, че от решаващо значение е квалификацията на кандидата, а не пола или етническата принадлежност", каза Манафорт.

По-рано в интервю за "Хъфингтън поуст" Манафорт каза, че е малко вероятно Тръмп да се избере жена или представител на етническите малцинства за своя дясна ръка, защото подобен ход би изглеждал като флирт с избирателите.

След като водещият му припомни това изказване, шефът на предизборния щаб на Тръмп заяви: "Има много квалифицирани жени-републиканки и някои от тях могат да бъдат включени в списъка на претендентите."

Той обаче каза, че Тръмп не възнамерява да обяви своя избор пред конгреса на партията, който ще се проведе в Кливланд, Охайо, през юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 флирт с избирателите

    0 0 Отговор
    Хахаха! Кой ще го остави тоя ненормалник да изгони мексиканците от САЩ и да удари търговията с наркотици от Латинска Америка? Как ще се отърват от фалита ако не направят нова война/и щом тоя казва, че щял да се договаря?!
    Килъри трябва да спечели и да пусне кучетата в Азия или Близкия Изток, за да опоскат някоя държава. Не виждам как може да бъде другояче.
    Всеки се въоръжава, а още сме без световен конфликт при положение че Суперсилата САЩ е затънала в дългове - е няма как да няма яка война, която да оправдае средствата!!!