Last news in Fakti

30 Май, 2016 17:13 1 335 1

Тръмп: Полагаме повече грижи за имигрантите, отколкото за ветераните

  • доналд тръмп-
  • имигранти-
  • сащ

Според него САЩ трябва да отделят повече внимание на своите военни ветерани

„Нелегалните имигранти в САЩ получават по-добри грижи от военните ветерани в страната“. Това бе заявено от фаворита за президентската номинация на Републиканската партия в САЩ – Доналд Тръмп, цитиран от Би Би Си.

„Ние няма да позволим подобно нещо да се случва повече. В много случаи тази страна полага повече грижи за нелегалните имигранти, от колкото за своите ветерани. Тези хора ходят на лекар и получават грижи, за които ние плащаме. От друга страна нашите ветерани заслужават много по-големи грижи“ , заяви Тръмп по време на изборен митинг във Вашингтон.

Една от основните точки в предизборната кампания на индустриалеца е грижата към ветераните. Той заяви още, че е готов да се справи с групировката Ислямска държава. Това трябва да стане чрез заздравяването и укрепването на американската армия.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бургас

    0 1 Отговор
    Тръмп е пич, и най-вероятно ще бъде новия президент на САЩ. Ясно е че демагогства и баламосва аудиторията ама кой ли не го прави, преди избори всички обещават и лъжат като за световно. Мисля, че ще е по-удачен президент от Хилърито. Проблема на САЩ е, че който и да стане президент трябва да поддържа една определена политическа линия, може да кривне малко вляво или вдясно от нея но не може да я изостави. Именно прекалено дългото поддържане на този курс изтощава страната и тя постепенно задлъжнява все повече, и е намразвана от все повече народи. Така че в един момент ще трябва да се направи един много важен избор - САЩ или всички останали, а както знаем в крайна сметка болшинството печели(дори и там където никога не са чували за комунизъм)