Last news in Fakti

31 Май, 2016 08:13 1 394 14

Никой няма интерес от икономически срив в Русия

  • франк - валтер щайнмайер-
  • интерес-
  • русия

Според Франк - Валтер Щайнмайер трябва да се търси диалог за решаване на ситуацията в Украйна

"Никой няма интерес от икономически срив в Русия". Това беше заявено от германския външен министър Франк - Валтер Щайнмайер, цитиран от в. "Кьолнер Щатанцайгер".

Той говори при откриването на конференцията "Потсдамски срещи".

Щайнмайер подчерта, че санкциите срещи Русия, не целят да "поставят на колене руските партньори."

"Никой няма интерес от икономически срив в Русия. Това няма да е добре за сигурността на Европа", допълни Щайнмайер. Той допълни, че трябва да продължи да се търси диалог за решаване на въпроса около ситуацията в Украйна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛНО

    2 2 Отговор
    Е как така-помним изказването на Меркел и след това на Юнкер--Русия ще плати със срив на икономиката си и ще бъде заставена от санкциите да върне Крим.Да напомним и речта на Обама при срещата на Г-7---руската икономика е разкъсана-благодарение на санкциите.....(това цитирам по памет) ....а след 2 години май нещо леко полеко "обръщате палачинката"---и то--само за да запазите достойнството си и политическото си лице.......Еми не ми е приятно,че ви вярвахме по повод РФ-а сега се извъртяхте......
  • 2 Шаран БГ

    2 2 Отговор
    ИМА, ИМА !! Оттатък Голямата локва потриват доволно ръце !!!
  • 3 бати

    1 2 Отговор
    Те и там вече не потриват доволно ръцете щото не се получи тъй както очакваха, ся по-скоро хапят нервно устни. А еврогейците вече разбраха за грешката дето са допуснали, и ако не вземат мерки доста бързичко да променят нещата накрая ще ядат големия без вазелин, те вече го ядат де, само че все още не е толкова голям.

    Коментиран от #4

  • 4 antimediator

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "бати":

    Никаква грешка няма!
    Руснаците се съобразяват с другите само когато са слаби.Така те са си избрали.Затова по-добре да са в криза и да си решават собствените проблеми от колкото да тормозят другите със своите имперски амбиции.

    Коментиран от #6, #7, #9, #10

  • 5 Баш Майстора

    1 2 Отговор
    "Никой няма интерес от икономически срив в Русия. Това няма да е добре за сигурността на Европа"-знам едни дето имат интерес и от двете !
  • 6 700 воени бази на империята

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "antimediator":

    Не си позволявай да обиждаш-това 1-во...........2 ..Всички знаем кой има имперски амбиции по света-даже главният ви вожд-Б.ХЮСЕИН Обама го каза открито..."Американците са изключителна нация и само те имат правото да решават какви да са правилата в целият свят--дори и в меж.търговия"..-ясно??---ако ти си съгласен да си под-човек-демек роб(по думите на Обама) аз не съм--и ясно виждам че САЩ има имперски амбиции--Та махни ги тези НПО партенки-вече са изтъркани....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Нагъзифициран

    1 2 Отговор
    Джон Маккейн го написа в профила си-Със санкции нищо няма да се получи.Плюе Русия на нашите санкции.Но Путин само като спомена ,че ще обърне газта към Азия, в Европа големите лидери ,панически се затичаха и започнаха да се блъскат в стените.И още на другият ден ,самолетчето един сак памперси ,и на килимчето на Путин за инструктаж ,и Меркеловица и Олановица.
  • 9 идио ти

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "antimediator":

    Гледай филма"Гуд Килл" и тогава драскай глупостите си.
  • 10 раптор

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "antimediator":

    Русия няма имперски амбиции, тя има имперски реалности - каквито са на Великобритания, САЩ, Китай, Турция, Франция! Държавите които не съм споменал имат амбиции!
  • 11 раптор

    2 2 Отговор
    Ако за Крим който е 65% населен от руснаци и за Донбасс, чието опълчение е на 78% съставено от украински поданици, ще започне 3та световна война, правете си сметка кой е лош, кой е империалист и кой е прекалено алчен!
  • 12 параноя

    2 2 Отговор
    Путин е велик политик и затова всички му завиждат, че вдигна Русия на крака. Преди него беше пиянство, мизерия, корупция, деградация и разврат от пренесените еврогейски ценности.
  • 13 ХИЕНИТЕ ЧАКАТ

    1 2 Отговор
    ЩО БЕ МВФ И СВЕТОВНАТА БАНКА .ТЕЗИ ОБИРДЖИИ НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ РУСНАЦИТЕ ДА ЗАКЪСАТ И ТЕ ДА ГИ ОПЛЕТАТ В ПАЯЖИНИТЕ НА ДЪЛГОВАТА СПИРАЛА.
  • 14 Дошо

    0 0 Отговор
    Напротив, всички имат изгода Русия да бъде разсипана и разпкъсана.Ние най-много!
Новини по държави: