Last news in Fakti

4 Юни, 2016 09:37 1 870 2

Вашингтон с нови стрели по Китай

  • вашингтон-
  • аштън картър-
  • китай

Аштън Картър заяви, че Пекин се изолира

Министърът на отбраната на САЩ Аштън Картър заяви, че Китай рискува да се самоизолира с  действията си в Южнокитайско море, съобщи Си Ен Ен.

"Действията на Китай в Южнокитайско море изолират тази страна в момент, в който целият регион се обединява и си сътрудничи. Ако тези действия продължават, Китай може да завърши изграждането на своята Велика Стена на самоизолацията.

САЩ стои зад принципите на международното право. Фокусът ни не е върху Китай. Фокусът ни е върху принципите. Действията на Китай предизвикват внимание", заяви Картър.

Той още допълни, че Япония, САЩ и Южна Корея ще проведат предупредителни тестове на балистични ракети през този месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мда

    2 2 Отговор
    краварят май не знае на кой свят е и за какво говори...
  • 2 ЛЪЖЕ

    1 2 Отговор
    """САЩ стои зад принципите на международното право."""....ххааха-те това е лицемерие....от 1980 година досега САЩ са нарушавали 19 пъти меж.право като са нанасяли авио удари и със сухопътни операции са нахлували в суверенни държави--БЕЗ резолюция на ООН.......