Last news in Fakti

22 Юни, 2016 07:45 995 1

Дейвид Бекъм: Мястото ни е в ЕС

  • дейвид бекъм-
  • референдум-
  • ес-
  • великобритания-
  • футболист-
  • brexit

Бившият футболист отправи призив към сънародниците си да гласуват за оставане в ЕС

Дейвид Бекъм: Мястото ни е в ЕС - 1
Снимка: БТА/ AP

Легендарният английски футболист Дейвид Бекъм изрази позиция относно предстоящия референдум за европейското бъдеще на Великобритания.

Според него мястото на страната е в Европейския съюз, а не извън него, и призова сънародниците си да гласуват за оставане в общността.

„Великобритания не трябва да се изправя сама срещу проблемите на света, трябва заедно да го правим“, заяви Дейвид Бекъм, цитиран от Би Би Си.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед заяви, че хората трябва да помислят за своите деца и внуци, преди да пуснат своя глас в четвъртък.

Бекъм добави, че уважава мнението на поддръжниците за Brexit-а, но според него е по-добре страната на остане в ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Берлинчанин

    0 0 Отговор
    ''„Великобритания не трябва да се изправя сама срещу проблемите на света, трябва заедно да го правим“, заяви Дейвид Бекъм, цитиран от Би Би Си.'' -- Ха-ха-ха! Бекъмчо разбира, че неговата смешна, малка и жалка ''Велика'' Британия не може да оцелее без дажбите на стопанина си (Чичо Сам), затова ще слушка и ще изпълнява командите и така до края на света! Ха-ха-ха!
Новини по държави: