Last news in Fakti

25 Юни, 2016 19:06 1 866 1

Ветерани от ЦРУ и армията посетиха Крим

  • крим-
  • цру-
  • ветерани

Те се обявиха за посланици на добра воля

Бивши служители на ЦРУ , Държавният департамент на САЩ и ветерани от американската армия посетиха Крим, съобщи For Post.

Посетителите се обявиха за посланици на добра воля.

„В САЩ знаем много малко за Крим. Нашите медии практически не разказват нищо за санкциите срещу Кирм. Това, което научих е че те не са от полза за никого. “, заяви Елизабет Мюрей от организацията на ветераните от разузнаването на САЩ.

Гостите донесоха в Крим и специално писмо от кмета на Орегон Шарли Хейлс, която призовава за приятелски отношения между двете страни.

„Това е великолепен опит. Цялото време прекарано в Крим и Русия. Ще запомня всичко това“, заяви ветеранът от войната във Виетнам Бил Уорик.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ветеранът от войната

    1 2 Отговор
    Май се готви финта: "Боб за фасул"
    - Путин си дига партенките от Сирия и оставя Асад на американо-арабските кучета, а той си получава ДНР и ЛНР барабар с Крим...
    Санкциите ще имат саботажи, понеже са гласувани заедно с GB, а GB вече е компрометирана, като глас в ЕП!
    САЩ си постигнаха своето и взеха "Царицата" (Европа) при ход с "пешката" (Сирия) и успяха да накарат Европа да тъпче по Русия, докато си въртяха възелите... МНоооо яко
    - Жидомасонската пасмина избута егати мача "№трилиона на 0"
    от събитията в живота ми мога да споделя впечатления - никога против Русия, но ВИНАГИ със $АЩ (или която държава са си заплюли евреите)
Новини по държави: