Last news in Fakti

25 Юни, 2016 20:19 2 739 3

Планетата се пита какво ще стане

  • франсоа оланд-
  • великобритания-
  • планетата

Франсоа Оланд заяви, че отделянето на Великобритания от ЕС трябва да бдъе съобразено с действащите правила на ЕС

„Излизането на Великобритания от ЕС трябва да бъде съобразено с действащите правил“, заяви президентът на Франция Франсоа Оланд, цитиран от „Вашингтон Поуст“.

„Цялата планета в момента се пита какво ще стане. Съжалявам за избора на британците. Аз обаче уважавам техния глас, защото това е демокрацията. В момента организираме това разделяне, но по определен начин. Всичко трябва да премине в съответствие на правилата и задълженията на страните – членки на ЕС“, заяви Оланд.

„Надявам се, че ЕС и Великобритания ще продължат да бъдат силни партньори на ООН. Това е важно за мира и сигурността. Изправени сме проблемът на имиграцията. Той не се изчерпва до рамките на националните граници“, заяви от своя страна генералния секретар на ООН Бан Ки – мун.

„В интерес на всички е това разделяне да премине възможно най-бързо“, допълни външният министър на Франция Жан – Марк Еро.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 беден европеец

    1 0 Отговор
    Франсоа си го премести в другия крачол НИЕ ДА МУ МИСЛИМ......
  • 2 prilepa

    0 1 Отговор
    Странно,Планета да пита??
  • 3 Шаран БГ

    1 1 Отговор
    Бедни ми, бедни европеецо, защо си мисля, че си много, ама много прав!! Има разлика обаче между беден у Франция и беден у Бълхария Ама разликата е много, ама много голяма !!Не се опитвай да се наредиш и до беден германец! Защо Близкия Изток иска де се изнесе при баба Ангела !!!Ние го отнасяме откак Църния Ваньо разпищоли държавата и мъдрия Соломон ни направи евро-атлантици !!!
Новини по държави: