Last news in Fakti

26 Юни, 2016 08:39 1 985 0

Няма нужда от грозни преговори

  • ангела меркел-
  • преговори-
  • великобритания

Ангела Меркел заяви, че Великобритания ще продължи да е партньор на ЕС

„Великобритания ще   продължи да бъде наш партньор“. Това бе заявено от германския канцлер Ангела Меркел, цитирана от „Дойче Веле“.

Тя коментира резултатите от референдума във Великобритания, на който 52% от британците решиха, че искат страната им да напусне ЕС.

„Преговорите не бива да отнемат години.  Сега обаче,  няма да се боря за кратки срокове. Това не бива да са грозни преговори. Ще организираме преговорите в духа на нашето бъдещо сътрудничество. Великобритания трябва да определи себе си. Да формира своята идея за отношенията си с ЕС. Това ще е тема на нашите разговори“, заяви Меркел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: