Last news in Fakti

26 Юни, 2016 09:03 3 731 7

Пиянството на британците приключи

  • пиянството-
  • рееферендум-
  • великобритания

2.1 млн. души подкрепиха петицията за нов референдум


Вече 2.1 млн. души са подписали петицията за провеждането на повторен референдум за членството на Великобритания в ЕС, съобщи „Вашингтон Пост“.

Това означава, че британският парламент ще трябва да обсъди възможността за повтаряне на гласуването за членство в ЕС. Петицията бе публикувана на сайта на британския парламент. Трафика към него е бил толкова голям, че той дори се е сринал.

В четвъртък 52% от британците гласуваха за излизане на Великобритания от ЕС. Сега хората зад петицията настояват да бъде въведено правило, според което резултатите от даден референдум да се приемат при над 60% подкрепа за даден отговор и над 75%  активност.

Увеличава се и броят на хората искащи независимост на Лондон. В същото време крайнодясно движение в Словакия започна подписка за референдум за бъдещето на страната в ЕС.

В ЕС пък призовават за бързи преговори по излизането на Великобритания от Съюза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 2 Отговор
    През 2018г България ще председателства ЕС.Пък то май ще сме единствената страна-членка...Нама знач-таман няма да има кой да ни оспорва решенията.

    Коментиран от #5

  • 2 ЧЕСТНО

    1 0 Отговор
    ПО ТОЧНО Е ПИЯНСТВОТО И САМОЗАБРАВАТА В БРЮКСЕЛ СВЪРШИ.ТОВА БЕ ЛЕДЕН ДУШ ЗА ПИРАМИДАТА ЕС.ВЕЧЕ ИМАТ ЕДНА КОЗИЧКА ПО МАЛКО ЗА ДОЕНЕ......

    Коментиран от #4

  • 3 мост

    0 0 Отговор
    Вече подписите са над 3млн
  • 4 лост

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "ЧЕСТНО":

    пищящ евразийски путлераст :)

    Коментиран от #6

  • 5 ЕС1

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    едва ли, Ванга не го е предсказала ;)
  • 6 ЧЕСТНО

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "лост":

    С ИСТИНА СЕ ДОКАЖИ АКО ЩЕ ПЛЮЕШ ЗАМЪЛЧИ........
  • 7 ves

    0 0 Отговор
    То ЕС се уплаши и сега от страх всички реват че искат нов референдум току виж са напечатали нови много бюлетини като по БГ образец за да се нагласи като любимият вожд ББ
Новини по държави: