Last news in Fakti

27 Юни, 2016 10:26 1 806 0

Саакашвили: Украйна е по-зле от Русия на Путин

  • русия на путин-
  • по-зле-
  • украйна-
  • саакашвили
Саакашвили: Украйна е по-зле от Русия на Путин - 1

Губернаторът на Одеска област Михаил Саакашвили заяви, че в Украйна са "счупени правителствените механизми," съобщи онлайн изданието Таймер.

Изявлението на бившият грузински президент е направено по време на конференция в Одеса. Според губернатора на Одеса заради катастрофалното ниво на корупция "ние не сме по-добре в икономическо отношение от Русия на Путин".

"Дори сме по-зле, тъй като някои от решенията са децентрализирани...", оплаква се Саакашвили. Според него има решения, които се взимат от определени хора - "кръстници". По думите му в Украйна дори и служител от висок ранг, който иска да направи нещо добро, не е в в състояние да го изпълни.

Докато в Русия, ако се договорите с Путин, всичко ще е наред, посочи Саакашвили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: