27 Юни, 2016 12:14 1 322 23

Първанов - почетен гост на конгреса на „Единна Русия”

  • първанов-
  • единна русия
Първанов - почетен гост на конгреса на „Единна Русия” - 1

Георги Първанов беше почетен гост на конгреса на „Единна Русия”, съобщиха от партия АБВ.

Първанов участва в кръгла маса на тема: „Светът през 2016 г. Предизвикателства и възможности”  в рамките на XV конгрес на партия „Единна Русия”.

В изказването си Георги Първанов подчерта  необходимостта  от изключване на войната от арсенала на международната политика и укрепване на системата за международна сигурност, в  чийто център стои ООН.

Той изказа убеждение, че съвременната архитектура за сигурност не може да се гради без и против Русия и призова за снемане на санкциите против Руската федерация.

Георги Първанов отдели специално внимание на ситуацията в Югоизточна Европа, в частност в областта на енергетиката. Той се обяви за възобновяване на диалога по големите енергийни проекти за доставка на енерго ресурси и бъдещето на ядрената енергетика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕДИН

    4 1 Отговор
    Съветските мекерета Нинова и Първанов се сдушиха!
  • 2 жител

    4 1 Отговор
    Другаря Първанов...! Гоце!
    До тоалетната не може да отиде, без да го съгласува с Русия! Както и всички останали, празни червени кратуни, които вървят срещу цивилизацията и еволюцията.

    Коментиран от #3

  • 3 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "жител":



    Човека върви с отворени обятия към руските пари и никаква цивилизация ,еволюция и национален интерес не го интересува!

    Коментиран от #4

  • 4 РЕАЛНО

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    И Първанов е като Плевенлиев-който пък върви към запада с отворен г.з ...та така с нац.ни интерес .....

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 434И

    3 0 Отговор
    ТАЯ УСМИВКА ОЗНАЧАВА САМО ПАЧКИ РУБЛИ ...
  • 7 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "РЕАЛНО":

    Кой е Плевенлиев?
  • 8 гост

    1 4 Отговор
    Тука взе да става интересно, поканили са Гоце на конгреса, значи руснаците имат някакви планове за него. Навремето когато беше президент с Путин бяха дружки и се разбираха много добре и тъй като Русия явно е решила че е крайно време да си възвърне позагубените позиции в източна Европа и в частност в БГ момента да окажат подкрепа на един откровено "проруски" кадър като другаря Първанов е много удобен. Предстоят президентски избори, още не се знае кой ще е кандидатът на социалистите, за Путин е много важно да има свой човек в управлението на България. Те знаят че народа тука масово харесва руснаците, знаят че сме гладни въшки дето ще клекнат много бързо при евентуален "братски" подарък под формата на евтин газ и нефт например, знаят че ни е писнало от еврогейове и хамериканци, знаят че сме им нужни за някои техни проекти, знаят че бяхме най-лоялната страна към СССР по време на соца, изобщо знаят прекалено много неща и със сигурност ще се опитат пак да ни привлекат като партньор и съюзник. Което пък, в контекста на събитията от последните 2-3 години изобщо не е лоша идея. Вече се нагледахме на ЕС и НАТО и предвид разклатеното здраве и на двете организации и все по-съмнителните ползи от членството ни в тях хич няма да е лошо малко по малко(а защо не и отведнъж) да ги загърбим и да се ориентираме отново към братята славяни. Не казвам че ще е най-хубавото нещо дето може да ни се случи, но вземайки предвид нашето незавидно положение и перспективите в международната обстановка в Европа мисля че ще е по-добре да изберем по-малкото зло и да се прегърнем "по братски(което не означава непременно по равно)" отколкото да продължаваме в духа на "евроатлантическите ценности"

    Коментиран от #9, #11

  • 9 шлемник байкалскии

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Да не си се завивал с мокри весници? Или да си забравил да си пиеш хапченцата?

    Май си позабравил че когато бяхме с руснаците ,заплатата беше 50 $ а "дънките " в "кореком 22! Аааа?

    Коментиран от #10

  • 10 666

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "шлемник байкалскии":

    Нямаше безработица, нямаше бездомници, нямаше стрелби по комплексите, нямаше толкова убийства, нямаше рецидивисти на свобода, изнасилени бабички по селата и тн и тн.... Нямаше "евроатлантическите ценности", които в момента са ни в повече.
    С 50$ заплата се живееше повече от добре. Разходи като ток, бензин, храна, не се смятаха за разход. Сега как живееш с 500$ заплата? Носи си втората употреба дънки като 90% от населението и дан ти пука. Всъщност не вярвам да си бил роден, за да помниш това време.

    Коментиран от #12, #13, #14, #15, #23

  • 11 имуноглобулин

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    "подарък под формата на евтин газ и нефт например, "

    А евтин вазелин не искаш ли?и

    " знаят че сме гладни въшки "


    Ти като си пролетарии кой ти е крив? Я виж в петък вечер колко бг коли отиват да ядът и пият в Гърция ? Кога е имало такова нещо при руснаците?
  • 12 Девон

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "666":

    Не ставай смещен !!! Колко месо може да се купят сега с една средна заплана? 5/ПЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ/ Нямаше безработица но имаше уравнивиловка ! Нямаше нищо в магазините и за скапана "лада" се чакаше по 20/ДВАДЕСЕТ/ години телевизори и всякаква що годе прилична техника само в "КОРЕКОМ"
  • 13 колхозник

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "666":

    Каква беработица ?В България не се внасяха никакви машини! Жънехме с "НИВА" и хората копаха с мотики по полето !Даже работната ръка недостигаше?!!
  • 14 шлемник байкалскии

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "666":

    Не ме интересува в какво вярваш и в какво не вярваш но първата ми заплата като току що завършил висше омразувание беше 165 лв. а квартирата ми в" Хаджи Димитър" София беше 120 Това е положението !

    Кое му беше хубавото и уреденото ???
  • 15 стани стани юнак балкански

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "666":

    Едно време се носеха "дънки "втора употреба защото нямаше нови в магазините!Сега в магазините има "дънки" от 20-30 лева до 150-200 лв можеш да носиш каквото си искаш!!!
  • 16 пич

    0 0 Отговор
    Не е честно! Гоце бе един от най-върлите радетели за НАТО и ЕС - като всяка пребоядисваща се мижитурка тук на постовете, драпаща за власт и пари де, те такива са над 1 милион - според фактите. Интересното е, че в името на интереса даже брадърите прощават предателството...ако не е било режисирана цялата перестройка което си е факт, ако съдим по същите и унуците им орица на власт - все хорца на бае ни Яшар Кохари, прекръстен на Тошко Живков и мафия. Но приятелството с русснаците е едно, а да ти висят на власт същите, които ти закопаха и окрадоха соца и продължават да пречат и на пазара и сега и на нас е вече престъпление срещу човечеството! Така, че ме учудват от "Единна Россия"? Вместо да поканят родният ни препатил и не веднъж бит, радетел за българо-русска дружба и лют враг на НАТО бейзис хийр и ансвере неща - Сидеров Волен, те пак поканиха доказаният гробокопач на соца и гробокопач на пазарната икономика и пребоядисващ се партиен кадър? Ей тва не го асимилирам честно! Аз не бих се коалирал с доказан предател и на народа ни и на русски интереси дори за всичките пари на света. Предателят веднъж, а то не е веднъж, е предател и втори и ен-ти път! Народна поговорка...

    Коментиран от #17

  • 17 пич

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "пич":

    Искам да подчертая, че не съм заклет фен нито враг на НАТО, на Россия, на ЕС и изобщо гледам фактите, реалността. А и в НАТО и в Россия има всякакви хора, за да обобщава човек. Вече като членове в НАТО ние сме един вид съюзници в алианса. Да, но обкръжението на Россия с НАТО части води към трета световна война? Значи трябва да се пазим да правим съучастие в това, защото бихме ускорили такава война - собственният си гроб и на много други! Да сме приятели с русснаците, американо и дрогите по света, които искат да са ни приятели си е хубаво нещо! Ала радни интереси ни скарват и противопосотвавят чрез идеологии и други тарикатлъци? Ей това вече е проблема - разни хора, разви интереси! И за тях, ние сме само пионка на дъската... Учудва ме, че е поканен човек като Джордж? Човек, без свое мнение, единственно готов за да е властта да служи на който е Господар и да си прави кефа. Но това не поражда уважение - същият по характер бе и Иван Шишман и Иванко - убиеца на Асен и много други в минало и настояще. Характери, които те превръщат в слуга на всеки, който ги издигне на пост и парици. такива не можеш да уважаваш, нито е умно да ги поставяш на власт! А тук поне 99% са такива за наша трагедия. Аз съм за приятелство с руснаците, американо, юрофолкс и други, но като Орбан - защити с достойнство своят интерес, почитайки и другите! А тук често не се прави това...?

    Коментиран от #18

  • 18 трайчо костов

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "пич":

    Да, но обкръжението на Россия с НАТО части води към трета световна война?

    Нищо не си разбрал!НАТО предпазва собствена територия !Русиа прави отчаяни щуротии в Украйна и предизвиква Светъ!
  • 19 ХАХАХА

    0 0 Отговор
    РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ С НАТО въпреки, че е ВРАГ на НАТО.
    Също не разбирам защо са им партии на руснаците след като си имат Цар Путин и властта е наследствена.
  • 20 пич

    0 0 Отговор
    Как да не съм разбрал бе? Майтапиш ли се? Винаги съм уважавал и Россия и САЩ и куп свят, разбира се без някои несправедливи неща и куп бандити, които ги има навред и у нас са доста.... Затова и не харесвам никакви войни - там умират много миролюбиви почтенни свестни хорица в мелачката на войната. А често остават живи бандюги...спомни си и Втората световна - редица есесовски изверги са останали живи по разни интереси, а колко невинни измряха... Същото е и при перестройката - колко ченгесарски рецзидиви от соца са живи и здрави и милионери и милиардери дори, а техни невинни жертви са бити убити съсипани. Да проследим близката история. Войната в Россия и срешу Россия са различни неща. Например Чеченската война я разпалват няколко генерала и пак евреи - късето се замесят и света пламва?, като дженепал Лебед и др. Въоръжават чеченците бунтовници със същото оръжие с което и руските части. Резултата е кървава война, от която губи цяла Россия. И следват и атентата в Москва и другите - в театъра беше.... Да не броим единичните жертви от тероризъм. Части на НАТО разширявайки се се приближиха до границите на Россия - Полша, Украйна и къде ли не. Това изнерви русснаците тотално...историята от Втората световна война им пари...то и на цял свят. ОСвен това, с тези актове на военни сили в Черно море се плю на споразумението от преди. Изобщо, русснаците се оказаха под офанзива на всякакви фронттове - икономическки - наложен им от ЕС и САШ и военен - от неофициалната обсада от военни части на НАТО и дори ПРО-то в Румъния. Е, в УКрайна бе прорусскки настроеният Янукович - не го зная къв е, но кой ли е светец от тия бивши комундета и тук и там? нЕМА! Кличко и др. започнаха преврат Майдан и свалиха Янукович уж за да влезели в ЕС. Да ама започнаха гражданска война преследвайки де що е русснак? Е това вече е война.... Пък и украинският и русският са си почти едно - няколко букви се различават.... Естественно, частни наемници се навъдиха при Порошенко, Яценюк, Тимушенко, ...и започна онова, което се нарича държавен преврат с външни кукловоди и вътрешни пионки. Интереси на кой ли не... Даже пътем се започнаха и сваляния на Боинг 747 който оре4ваха някои света, че руснаци са свалили, а фактите разкриват, че е инсценировка на украински власти.... Отделно, че армията на Украйна вече е наемно наборна - имат право да служат наемници от цял свят. Е, ти вярваш ли, че след такова обкръжение на Россия, руснаците няма да се бранят? Ами прави са бе? затова за да не я духат повечко изпратиха зелените човечета, за да предотвратят директната война срещу тях. Е, кой харесва тия неща? но фактите са такива... Абе разбрал съм кво става, ама нашите лидери дали разбират какъв я духаме заради тях? Ей това не разбрах..
  • 21 пич

    0 0 Отговор
    Впрочем Яценюк е поумнял или е бил лоби, но днес е на почит в РСФСР. По принцип е прав - войната в Украйна не е за зоброто на украинците, а за дмацването на Россия Китай в бъдеще...плана не е на Ран и ЪТ, както някои твърдят, а на задкулисните личности на власт - има атланти има рептили има юдосионска еврейска мафия и всякакви слуги по света. Плана и целта е световен Райх. А масата народи робско стадо с мизерни права и робски задължения.... Ей това вече е проблем. така, че в случаят дори Россия с Крим да се води агрессор, нещата са доста по-дълбоки зад кадър - Россия просто си върна Крим за да не я обкръжат вражи армии, а не защото е умряла за един остров там било и полу. Нещата са доста дълбоки, пък казваш че не съм ги разбрал? Е, разбрал съм ги, но не зависят от се моа. Впрочем делените човечета се оказаха отговор на наемниците от Блейк Уотър и други от къде ли не, което от морална гледна точка, донякъде разкрива че руснаците се бият за да защитят теротирално Россия, а не за да прилапат Крим. Просто Крим е излаз на море и ако го оставят в НАТО влияние губят доста... А Порошенко се дискредитира като враг на Украйна и слуга на чужди интереси. Позабогатял е доста в последно време в милиарди - явно поръчките за армията и далаверите вървят добре....? Е, обикновенно я духат обикновенните хорица, а играчите на власт по-рядко... Абе и сега ли ще кажеш, че не съм разбрал? Ами поясни -- какво не съм разбрал?????!!!!
  • 22 simonm

    0 0 Отговор
    Батошка Вова ,возми его он хорошаи парен Ерлия да ти е
  • 23 СЕСЕСЕРКО

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "666":

    Средния брой умишлени убийства през ,,хубавото" време е 250.Сега при гадната демокрация е 150.Разликата е, че сега журналястите се скъсват да пълнят новините с такива неща а тогава беше забранено.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания