Last news in Fakti

30 Юни, 2016 16:50 3 764 1

Расизъм в Англия след Brexit? (Видео)

  • расизъм-
  • англия-
  • brexit

Във видеото се вижда как двама младежи нападат вербално пътуващ мъж в градския транспорт

Расизъм в Англия след Brexit? (Видео) - 1
Снимка: AJ+

Видео със случай на расизъм и опит за саморазправа в Англия след Brexit, беше излъчено от „AJ+“. Във видеото се вижда как двама младежи нападат вербално пътуващ мъж в градския транспорт.

Очевидно е, че пътникът не е англичанин и това отприщва гневни реакции и грозни обиди от страна на младежите. Според очевидци, чужденецът се опитал да направи забележка на двамата хулигани да не псуват. Това кара младежите да обърнат гнева си към него.

Във видеото се вижда още, че пътуващите в трамвая са доста стреснати от случката. Единият от младежите дори полива с бира чужденецът.

За малко да се стигне и до физическа саморазправа, но младежите слизат от трамвая, след като пътници се намесват.

Ето и репликите, които разменят участниците в конфликта:

„-Не ми говори, ш...н имигрант.

- На колко години си? (чужденецът)

-Малък имигрант, заминавай си за Африка! Ти си една марионетка, слизай веднага от трамвая!

- Попитах на колко години си? (чужденецът)

- Слизай от трамвая веднага! Ще те очистя, ще очистя всички!

- На колко си 18? 19? Бил съм повече в Англия, отколкото ти. Ти си невероятно невеж и не особено интелигентен. (чужденецът)

Намесва се и друг младеж: 

- Слизай от трамвая веднага или аз ще те накарам да слезеш!

- А ти на колко си? 16? (чужденецът)

След това единият от младежите изпръсква с бира чужденецът. Пътниците в трамвая се изнервят. 

- Какво правите? Тук има и бебе? Не е нужно това, което правите. Махайте се! Вие сте срам. Абсолютен срам за Англия. (пътниците)

Очевидно след гласуването за напускане на Европейския съюз миналия четвъртък във Великобритания се наблюдава засилване на ксенофобията, проявяваща се в подигравки, заплахи и дори по-лоши неща.

По текста работи Иво Стойнев


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    2 2 Отговор
    А защо не ревете когато либерали не зачитат чуждото мнение и искат референдуми до дупка, докато не стане на тяхното?! Това си е засилване на хипокрацията, на лицемерието. И СЪЩО Е МНОГО ОПАСНО!