Last news in Fakti

2 Юли, 2016 03:15 6 235 7

"Мис Хитлер" във Великобритания

  • нацисти-
  • конкурс-
  • красота
"Мис Хитлер" във Великобритания - 1

След Брекзита втв Великобритания се проведе конкурс за красота "Мис Хитлер – 2016", пише Yahoo!.

Конкурсът е организиран от неонацистко общество National Action. Победителка е шотландската активистка с псевдоним A-Bus-Full-of-Retards.

Провеждането на конкурса е израз на засилване на ксенофобските и националистическите тенденции в страната. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тони

    0 0 Отговор
    Едни от най-големите врагове на Третия райх правят конкурс с името на фюрера. Двуличници!
  • 2 Martin

    0 0 Отговор
    Конкурса е трябвало да се казва Мис Олигофрен 2016
  • 3 2399

    1 0 Отговор
    Докато светът съществува ще се говори за Хитлер и един ден той ще се върне и тогава ще настъпи истинското клане в историята на човечеството, а за това ще е виновен ислямът. Жалко ще е за децата и внуците ни ако от сега не се вземат много яки мерки.....завладяват ни хораааа, завладяват ни, лека полека.

    Коментиран от #6

  • 4 2398

    0 0 Отговор
    Така наречената ислямска държава е избила най - много мюсюлмани! А тебе мухи те завладяват това виждам!Хитлер си беше със Сталин на 23 август 1939 си поделиха Европа, по - късно през 1940 провеждаха заедно маневри на Съветската граница, та и Полша си я поделиха!В първите седмици на войната , когато немците са вече на териротирята на СССР Сталин е продължавал да праща продоволствени вагони в Германия, а пък Хитлер е взаимствал от Сталин системата на концлагерите!Така, че ....

    Коментиран от #5

  • 5 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "2398":

    Пак неграмотни нпо лозунги и фалшифициране на очевадната история. 1939 година англия и сащ трябваше да навлязат в Полша исрещу хитлер и да защитят поляците. Те не го направиха. Само Сталин се изправи срещу хитлер и защити украинците. Сега неофашистите хитруват и се опитват да подменят истината.
  • 6 драко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "2399":

    а, ти когато навъшиш 16 ще пееш друга песен!...от къде знаеш, че не си си измил ръцете с някой твой роднина, а?
  • 7 бобиком

    0 0 Отговор
    Какви врагове са били тия на Райха бе вие история челили сте изобщо .Знаете ли ,Хитлер идва на власт 30г не 33 както си мислите държавите с най много подръжници и спонсори на неговата партия са именно Англия и САЩ а, и че Хитлер ако не беше нападнал Англия аЯпония САЩ щеха да си гледат от страни как си завладява цяла Европа .Така че не пишете глупости а седнете маалко книги да прочетете.
Новини по държави: