Last news in Fakti

9 Юли, 2016 20:55 7 615 2

Вижте как излита Boeing 787-9 Dreamliner

  • boeing 787-9 dreamliner-
  • излита
Вижте как излита Boeing 787-9 Dreamliner - 1

В мрежата доби голяма популярност видео, на което се вижда вертикално излитане на самолет Boeing 787-9 Dreamliner. Видеото е публикувано от производителя на самолета. Сложното излитане е било демонстрирано на авиосалона Farnborough във Великобритания, а самолетът е бил управляван от пилот на японската авиокомпания All Nippon Airways.

Boeing 787-9 Dreamliner е американски широкофюзелажен среден по размер реактивен авиолайнер с два двигателя произвеждан от Boeing Commercial Airplanes. Проектиран е да превозва между 210 и 330 пътника в зависимост от конфигурацията и разпределението на седалките. Този модел самолет е първият авиолайнер, при който над 50% от фюзелажа е направен от композитни материали. Самолетът лети със скорост 956 км в час.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тя много тъжи

    3 0 Отговор
    Такова излитане никак не е комфортно за пасажерите!
    Поздравления за новото бижу при авиолайнерите - личи си, че пилотите ще се кефят на леката конструкция и голямата мощност.
    Надявам се да не летя със семейството ако някой реши да ме впечатлява с ТТвъзможностите на самолета...
  • 2 Deroni

    1 1 Отговор
    Стахотен самолет,летях вече два пъти с него и много ми хареса.По-комфортен е от трипъл севъна,по-добри и удобно настройващи се седалки и малко по-широчко е вътре.Ентъртейнмънта е супер,удобен е,има и усб за зареждане на различни дивайси...абе като цяло е супер,макар че аз съм заклет фен на 747 комбито,особено тези на КЛМ.
Новини по държави: