Last news in Fakti

23 Юли, 2016 04:45 7 985 2

Свалиха пътник от самолет заради татуировка

  • татуировка-
  • пътник-
  • самолет
Свалиха пътник от самолет заради татуировка - 1

Пътник е бил свален от самолета, който е трябвало да лети от Стокхолм до Ираклион на остров Крит. Причината е татуировка на пътника, която е била взета от пилота и стюардесите за флага на Ислямска държава, съобщава местният таблоид „Експресен“.

От полицията заявиха, че пилотът заедно с екипажа имат пълно право да решават кой пътник да качат на самолета и кого не. Това правило е старо колкото авиацията.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Ислямска държава не съществува. Съществуват терористични групировки, които се наричат така. Съществуват територии на Сирия, Ирак, Ливан...окупирани от терористи, които се наричат държава. а тероризма има много лица. кабалистите окултисти създадоха тия нинджи, глобалисти ги въоръжиха за да служат на имперските им интереси за световен халифат или райх, а ние балъците хорца по света я духаме. но те не са държава, защото не са признати от световните държавни институции. Най-лошото е, че тероризма има много лица. например законодателният тероризъм тук не е криминализиран, а нанесе повече щети на нас от народните ни "избранници", отколкото терористите от ДАЕШ са избили с патрони. при нас измряха 2 млн . народ от ядове, мизерия, отроови и бандитизъм битов, а джихадистите са избили май под милион? Странно защо, като кажат тероризъм винаги търсят брадясал и татууиран халифатец, а забравят че в парламента ни само има не един терорист от десетилетия? Пък за наредбите на Шойбле и други комисари да не говорим....ще ни вдигали бензина, за да хрантутели имигранти? Това ако не е тероризъм пък на? А за нашите терористи с горивата дето ни раздуват яко цените да не говорим....без патрони ни рекетират якоооо. но ако говорим за огнестрелно оръжие, то джихадистите са сега на мода. да не забравяме и редица други по света групировки, а те не са една и две.
  • 2 Име на гост

    0 0 Отговор
    От кога свалят от самолета заради татус на Хамериканското знаме?
Новини по държави: