24 Юли, 2016 12:42 2 006 3

Стрелецът от Мюнхен е бил скъсан на изпит преди атентата

  • мюнхен-
  • стрелец-
  • олимпия

Смята се, че той е страдал от синдрома на липсата на внимание и хиперактивност

Стрелецът от Мюнхен е бил скъсан на изпит преди атентата - 1
Снимка: АП/БТА

Атентаторът от търговския център „Олимпия“ Али Давид Сонболи се е провалил на изпит в техникума, в който е учил.

Това е станало часове преди кървавата касапница, съобщава в. „Билд ам Зонтаг“. Изданието посочва, че 18-годишният германец от ирански произход Али Давид Сонболи е имал сериозни проблеми с общуването със своите връстници. Той често бил обект на гавра от тийнеджъри от турски и арабски произход. Самият Али Давид Сонболи е търсил съдействие от полицията.

Смята се, че той е страдал от синдрома на липсата на внимание и хиперактивност. Вече се появиха информации, че той е заплашвал своите съученици, че ще ги избие един ден, но никой не е обърнал сериозно внимание на заплахите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Те, моите даскали навремето за това не ме скъсаха на изпита по счетоводство, а ми писаха 3-ка. Бяха изпълнени с внимание и любов към мен!!Чак сега си давам сметка /след половин век/ защо е било така !?!?!
  • 2 шшш

    0 0 Отговор
    този съвсем даже с акъла си, зарибявал в интернет своите жертви да посетят прочутото заведение, ОБЕЩАЛ БЕЗПЛАТНА ХРАНА и разбира се, те се възползвали от покана ,за жалост изрода ги изчакал и стрелял..Повече жертви били имигранти -3 от жертвите в Мюнхен са косовари, 3 са турци
  • 3 СДФГ

    0 0 Отговор
    От цялата работа ме кефи ква полиция и спец части имат немците. Ние сме пълна трагедия пред тях. Иначе, лудите по света никога няма да свършат. Живота е доста суров и който не издържи-изперква.АКо има и пистолет ,става така. У назе не става така,щото секи който започне да изперква-почва да се налива с ракия и да си бие жената.
Новини по държави: