24 Юли, 2016 15:05 7 974 6

Гръцко момче загинало в Мюнхен, за да спаси сестра си

  • момче-
  • гърция-
  • сестра-
  • спаси-
  • герой-
  • мюнхен

Той избутал сестра си, за да я спаси, докато нападателят стрелял безразборно

Гръцко момче загинало в Мюнхен, за да спаси сестра си - 1
Снимка: Twitter

Гръцко момче е загинало при стрелбата в Мюнхен, за да спаси сестра си, съобщи британското издание „Telegraph“.

Младото момче е било простреляно два пъти пред ресторанта за бързо хранене до търговския мол „Олимпия“ в баварския град.

Той избутал сестра си, за да я спаси, докато нападателят стрелял безразборно с пистолета си. „Telegraph“ написа, че момчето е герой.

18-годишният грък емигрирал в Германия, където живял със сестра си. При новината за смъртта му, техният баща е получил инфаркт и е бил откаран в болница.

Двамата са били в търговския центъра, за да накупят подаръци на близките си, преди да отидат в Гърция за ваканцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Plovdiv

    0 0 Отговор
    меркел не е нищо повече от една мръсна, долна убийца!!!!!

    Коментиран от #5

  • 2 иии

    0 0 Отговор
    Германия вече опасна за нормални хора , разбира се ако слушате полицаи от Мюнхен ще ви кажат няма страшно ,това е само една никаква случка ,а най безопасният транспорт е влак където преди няколко дена изрод от най мирната религия клал с брадва немски граждани...всичко под контрол...
  • 3 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    Мир на душата му!Германия вече май е атрактивна дестинация само за "бежанците" - европейците,пък и самите германци ще почнат да бягат оттам.Ето до какво доведе мъдрата и далновидна политика на г-жа Меркел!И ние също ще го отнесем:когато е за хубаво,тогава сме бедните роднини и хубавото не стига до нас,но попарата,която те надробиха ще поискат да я сърбаме заедно с тях.И нали сме си добри прасенца - като нищо ще я изсърбаме,че и герои ще се пишем.Де да бяхме "глупави" като англичаните...
  • 4 Жоро

    0 0 Отговор
    Героична постъпка! жалко че е загинало момчето! Дано този дето е стрелял да го сполети същото!

    Явно общества като германското и френското са се загубили в потребителското мислене. В нас българите все още има малко живот. Определено германците има доста да плащат заради отворените си обятия, също и французите. Кърваво, не с пари, по-лошия начин. Начина по който стават тези атентати е мерило за това как си вършат работа тайните служби в съответните страни. Аз бих уволнявал наред.

    Британците ще плащат за простия си народ с пари. Ако се направи референдум в България, резултата вероятно ще е същият. Гласуването против властта, и "аз съм прав а всички сте криви, и по-добри няма, затова ще гласувам против" вече сме го виждали. Надявам се власт имащите да не направят поне тази грешка да има референдум...
  • 5 Жоро

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Plovdiv":

    Меркел не е убийца а баба, която се мисли за политик, но си следва само майчините (бабините) инстинкти, докато народа го трепят побеснели фанатици.
  • 6 Plovdiv

    0 0 Отговор
    Съучастникът и убиецът ги съдят реципрочно, така че си е убийца, даже и по този параграф.
Новини по държави: