Last news in Fakti

25 Юли, 2016 13:23 1 438 1

Огнен ад в Хиос (Видео)

  • хиос-
  • пожар-
  • огън
Огнен ад в Хиос (Видео) - 1

Хиос е обхванат от огнен ад. Пожарът е избухнал около 3 часа тази сутрин, но бързо се е разраснал, подпомаган от силните ветрове и сухото и горещо време, съобщава в. „Катимерини“.

Националната телевизия съобщава, че 40-тина доброволци подпомагат работата на 38 пожарникаря. В гасенето на огъня са мобилизирани 16 пожарни коли и 6 хеликоптера, оборудвани за борба с пожари в планински райони.

Пресечената местност затруднява борбата с огнената стихия.

Кметът на острова Манолис Вурнус обяви пред „Та Неа“, че се е наложила евакуация на селището Елата, където са пострадали няколко градини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    Ако не са надписите на гръцки на видеото и името на кмета, как щяхме да разберем къде е тоя Хиос? Острови по света колкото искаш
Новини по държави: