26 Юли, 2016 20:32 2 365 2

Стрелба в търговски център в Швеция

  • швеция-
  • стрелба-
  • малмьо

Има един ранен

Неидентифициран нападател е открил стрелба в търговски център в шведския град Малмьо във вторник, съобщиха от полицията.

Полицията е отцепила района около търговския център в населения предимно с имигранти квартал на града, след като един човек е бил прострелян, съобщи интернет изданието  The Local.

В изявление, полицията в Малмьо заяви, че жертвата е била простреляна в крака и откарана в местната болница. Състоянието му не е известно.

От полицията заявяват още, че не се знае нито кой е стрелецът, нито мотивите му и не са извършени арести.

Инцидентът е станал в квартал, населен основно с имигранти в третия по големина град в Швеция.

„Тук е хаос, но се знае, че един мъж е бил ранен, вероятно в крака. Той е бил закаран в болница“, заяви пред The Local полицай, пристигнал на място на стрелбата.

Полицията отцепила района около сградата и първоначално не допускала никой да влиза или излиза от търговския център, в който се помещават магазини, ресторанти и голям супермаркет. По-късно на хората е било позволено да си тръгнат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕКЕТОРИ УМРЕТЕ

    0 0 Отговор
    стрелба в детската градина на ченгетата трябва да стане !!!!!
  • 2 Иво

    0 0 Отговор
    Малмьо, най-голямото ислямистко гето в страната.
Новини по държави: