30 Юли, 2016 20:49 1 696 0

30 юли: Светът в снимки

  • снимки-
  • свят-
  • светът в снимки
30 юли: Светът в снимки - 1
Снимки АП и Синхуа / БТА

Жени от афганистанската гранична полиция участват във военно обучение в провинция Херат. В последно време правителството на страната прави опит да увеличи броят на жените в националната полиция на консервативната страната, където родителите често забраняват на дъщерите си да работят извън дома.

30 юли: Светът в снимки

Нова стрелба в Съединените щати отне живота на трима души и изпрати един в болница в малкия град Мъкълтио, щата Вашингтон. Инцидентът стана на домашно парти, на което присъствали около 20 младежи.

30 юли: Светът в снимки

Фойерверки осветиха небето над Сингапур, по време на репетициите за Националната празник на страната. Сингапур ще отпразнува 51-ата годишнина от своята независимост на 9 август.

30 юли: Светът в снимки

Руският президент Владимир Путин пристигна в Словения, за да присъства на церемония по случай 100-годишнината на руската църква във Вршяк и по откриването на паметник за руските войници, загинали през двете световни войни.

30 юли: Светът в снимки

Хиляди хора се събраха край полския град Краков, за да присъстват на литургия, отслужена от папа Франциск. Събота бе петият ден от посещението на 79-годишният Франциск в Полша, където той пристигна за Световните дни на католическата младеж.

30 юли: Светът в снимки

Един френски войник патрулира в близост до плажа Биариц, Югозападна Франция. Предизвикателството, да защити църкви, синагоги, туристически обекти, плажове, летен фестивали, летища и железопътни гари, се оказа една от най-сериозните и трудно изпълними задачи, свързани със сигурността на страната в последно време.

30 юли: Светът в снимки

Интелигентни роботи танцуват по време на Международния фестивал на бирата "Кингдао" в източната китайска провинция Шандонг. В танца, продължил около минута, участваха 1 007 роботи, поставяйки нов рекорд на Гинес.

30 юли: Светът в снимки

Еднорог носорог е бил забелязан да "плува" в, наводнения след дъждовете, Национален парк Казиранга, в североизточния индийски щат Асам. Неспирните валежи и покачването на нивото на река Брахмапутра, остави под вода обширни части от националния парк, което доведе до заплаха за уникалните носорози, както и за други видове.

30 юли: Светът в снимки


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА