7 Август, 2016 12:54, обновена 7 Август, 2016 16:39 13 002 3

Нападател превзе кафене в Германия

  • германия-
  • нападател-
  • кафене

Атаката е станала в Саарбрюкен

Мъж се барикадира в кафене в германския град Саарбрюкен, съобщи „Билд“.

Положението вече е овладяно, като полицията е изкарала нападателя от кафенето. Той не е бил въоръжен и не е имал заложници. Писхическото му състояние е било разклатено.

Хорника на събитията.

Съобщава се за група служители, напуснали кафенето веднага след атаката. Полицията смята, че нападателят е местен. Той е нахлул в заведението преди още то да е отворило. На персонала е крещял да се махнат.

Все още не се знае, дали са взети заложници. Районът е отцепен от силите за сигурност. Готви се полицейска операция.

На този етап не се говори за терористичен акт. Полицейски психолози се опитват да преговарят с нападателя. 

Има сведения, че нападателят е бил опръскан с кръв на влизане в заведението. Смята се, че той е с разклатено психическо състояние. От полицията съобщават, че той е роден в Македония, но живее в Германия от много години. По последни информации е зет на собственика на кафенето.

Нападателят вече е задържан и изкаран от кафенето. Оказва се, че той не е бил въоръжен. Полицаи заявиха, че е бил психически разклатен. Най-вероятно поведението му е било предизвикано то раздяла с жена му. По него има повърхностни наранявания и е настанен в болница.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шшш

    3 1 Отговор
    психически болен ,викаше алах акбар ,барабар,. Нищо ново...Отази религия има само болни...всеки ден правят курбан в името на техен бог.

    Коментиран от #3

  • 2 бате жоро

    0 0 Отговор
    семеен проблем. такива неща се случват всеки ден, навсякъде по света
  • 3 Камагра

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "шшш":

    Психичноболните си имаха страни за психичноболни - Либия, Египет, Афганистан и тн, но чичо Сами бърника навсякъде за политически цели и провокира граждански войни навсякъде, големи миграционни вълни а за милионите убити няма смисъл да говориме, така утре децата ви ще израстнат рамо до рамо с араби, африканци и др
Новини по държави: