23 Август, 2016 13:07 1 846 9

Украинци: Руснаците са били убити от свои

  • крим-
  • руски-
  • военни-
  • украинци-
  • убитите
Украинци: Руснаците са били убити от свои - 1

Мистерията около диверсията в Крим и убитите руски военни, според украинският автор Юрий Бутусов, явно е следствие на некадърно управление на руските специални части, които са стреляли един срещу друг.

В изданието "Цензор.нет" Бутузов анализира публикациите в руските издания L!fe и "Комерсант" и открива множество противоречия. Авторът пише, че най-вероятно в навечерието на визитата на руския президент Владимир Путин спецслужбите са се престарали и са решили да разобличат какъвто и да е украински заговор. Вследствие обичайните профилактични мерки са се сблъскали с желанието на генералите да се поуплашат подчинените с вероятна заплаха.

В резултат цялата налична военна сила в района на Армянск е изпратена да търси "диверсанти. Според Бутусов смъртта на подполковник Роман Каменев е следствие на "приятелски огън". Като доказателство авторът сочи, че така и не е показано оръжието на убийството, както и мястото на боя. А убийството на войника Семьон Сичев той обяснява с нещастен случай по време на пиянски запой. За да не се разваля репутацията на руската армия, то е замаскирано като атака на "диверсанти".

Така, заключава авторът, генералите са използвали трагедията за да прикрият своята глупост и са използвали близостта на Украйна позволява да се припише случая на украинците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 1 Отговор
    Ае не се обяснявайте, ами направо ги почвайте тия руснаци и да ги няма от Крим ;)!
  • 2 Кольо

    1 0 Отговор
    Що не мислиш преди да драскаш или не ти се отдава ?

    Коментиран от #3, #4

  • 3 antimediator

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Кольо":

    Нищо ново под Слънцето!
    Москва има традиции в това отношение.
    Толкова хора е изтрепала , та 4-5 човека още не са проблем да ги жертва Империята за каузата/Пердута/.
  • 4 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кольо":

    Да си чувал думичката „сарказъм”?
  • 5 Бай хой

    1 0 Отговор
    То че е вярно, вярно е.

    Кой ще успори че всички украинци са свои за руснаците и обратно? Това че в момента някои гъде са подлъгани други корумпирани от терористите от вашингтон е временно положение.

    А някои същества са толкова злобни и непросветини че дори и се подписват с никове като анти туй или онуй, няма никакво значение. Злобата и омразата не водят до нищо добро, най многа до психиатрията.
  • 6 стоян георгиев

    0 1 Отговор
    :)))не трябва да си голям спец за да видиш че има нещо гнило при тази руска акция.особено с растановката как полковника извикал предаите се и го убили,а воиничето от бтр , застреляли докато ги чакало в засада,но както се казва в русия всичко е възможно :),особено след като путин напълно обсеби средствата за масова информация!
  • 7 ****

    1 0 Отговор
    Щях да си помисля, че перманентната ти омраза към дадена нация е израз на расизъм, ако от постовете ти не прозира нисък интелект и комплексарщина.
  • 8 Диди

    0 1 Отговор
    След време истината ще излезе.Аз мисля че наистина е въэможно да е руски сценарий.

    Коментиран от #9

  • 9 ****

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Диди":

    Имам друго по-премливо от твоето предположение. Просто това е план на Дарт Вейдър, който иска да вкара в капан Хан Соло и да му гепи "Хилядолетния сокол".
Новини по държави: