Last news in Fakti

27 Август, 2016 20:29 912 2

Европол издирва терористи сред бежанците в Гърция

  • европол-
  • терористи-
  • гърция

200 служители на агенцията ще бъдат изпратени на гръцките острови

Директорът на Европол Роб Уейнрайт обяви, че екип от 200 души ще бъде изпратен в Гърция, за да залови терористи, опитващи се да влязат в Европа като бежанци, съобщи „Катимерини“.

Той заяви, че е притеснен от информациите, че много фундаменталисти използват фалшиви документи, за да влязат в Европа като имигранти.

„Ще изпратим наши служители в Гърция и може би в Италия. Ще има втора линия за защита. Ние се надяваме да се разположим в лагерите, където имигрантите, търсещи убежище се задържат“, заяви Уенрайт.

Според него има информации за това, че екстремисти се опитват да радикализират имигрантите от приемните центрове в Италия и Гърция.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шшш

    0 0 Отговор
    ТАЗИ ИЗМЕТ ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА СТЪПВА В ЕВРОПА...ПЪЛНИ БОКЛУЦИ , ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ПО ЗАКОНИТЕ НА ДИВАЦИ,КАКВИТО СА ТЕ..СВИНЕ...
  • 2 Да ама не

    0 0 Отговор
    "Добри ютро" ЕС! Скоро ще издирват бежанци сред терористите...
Новини по държави: