Last news in Fakti

28 Август, 2016 14:03 3 018 5

Доналд Тръмп готви голяма секира за имигрантите

  • доналд тръмп-
  • имигранти-
  • сащ

Той се готви да изведе от страната нелегалните имигранти

Доналд Тръмп готви голяма секира за имигрантите - 1
Снимка: БТА/AP

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп обяви план, според който ще гони от страна престъпно проявилите се и нелегални имигранти, съобщи CBS.

„От първия ден аз ще започна бързо отстраняване на криминално проявените и нелегални имигранти от тази страна. Обещавам ви, че от първия си ден в офиса, първите документи, които ще подпиша, ще бъдат насочени към това да се отървем от тези хора. Ще се отървем от престъпниците и това ще стане само час, след като вляза в офиса.

Ще построя голяма гранична стена и ще изградя система от електронни проверки, за да огранича достъпа на нелегалните имигранти до нашите блага. Ще изградя система за проследяване за хората, чиито визи изтичат. Така ние ще можем да ги изведем от страната“, заяви Тръмп пред свои привърженици. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тъй де

    0 0 Отговор
    Ще построя голяма гранична стена и ще изградя система от електронни проверки, за да огранича достъпа на нелегалните имигранти до нашите блага. "
    Взимайте пример господа политици - това го казват вашите шефове и господари отвъд океана! Тези на които се отчитате и от които чакате милване по главичката и "конгречулейшен" !
    Така се прави, а не се молиш на ердоганя и не тичкаш при маминка шмеркел да цивриш колко си уплашен!

    Коментиран от #2

  • 2 антика

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "тъй де":

    Шегуваш ли се? Тия наши управници и за чеп не стават, освен да ни будалкат и крадат и лапат бонуси. Те ако ставаха щяха за толкова години една свястна ограда да направят, и за чеп не стават да знаеш! А парадоксалното е, че и генералитета ни не става щом слуша тия лапачи и им удисва на простотиите? а ние за чеп не ставаме, щом търпим врагове на власт да ни крадат и командорят. Изобщо като народ и държава не ставаме. Тия дето ставаха измряха и емигрираха. Няма как да направят нещо без да ги потупат по вратлетата. Ако посмеят, няма да им пуснат фуундс и ще крадат по-малко... А за нашите политици основната цел е да ЛАПАТ, не да ни оправят. Окей?
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    Точно така, това се нарича "демокрация". Къде обаче ще ги прати? Не е ли по добре, незнайно как, да изчезват престъпниците. Когато се води борба с вредители, те се изтребват до крак.
  • 4 Тошибиян

    0 0 Отговор
    В сашово също нямат избор на политик и двамата са идиоти
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.