Last news in Fakti

28 Август, 2016 21:50 1 519 2

Меркел: Рано е да отменяме санкциите срещу Русия

  • германия-
  • ангела меркел-
  • русия

Според нея трябва да се работи повече по Минското споразумение

„Все още е рано да сваляме санкциите срещу Русия.“ Това бе заявено от германския канцлер Ангела Меркел в интервю пред ARD.

“За съжаление напредъка по изпълнение от договореностите от Минск не е добро. Ако се премине към изпълнението на тези санкции, това естествено ще мине в дневния ред.

Важно е да решим конфликта в Украйна. Все още има много какво да се желае от споразумението в Минск. Нямаме много време. Трябва да намерим начин за решаване на проблеми. Ще видим как ще се развият събитията“, заяви Меркел.

Русия твърди, че тя не е страна по конфликта в Украйна, Това значи, че тя не е обвързана със споразумението. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тая патка

    1 0 Отговор
    На тая патка са й написали един репертоар и тя продължава да си го дъвчи, да се маха най-накрая че на всички им писна от нея.
  • 2 1234

    1 0 Отговор
    Ще я търсите вий Русия като ви напъплят още мюсюлмани ,ама тогава Русия ще ви сложи ембарго,дето не разбрахте,че не на Русия , на САЩ трябва да се сложи ембарго и то от целия свят защото там е заровено кучето.От там идват всички злини на тоя свят,от там тръгват всички военни конфликти,и интриги,от там идват парите за подкупи на предателите,това е звяра от библията,и до като всички му се кланят света ще отива от зле по зле.Пак от там искат да ни заробят с новия закон за ГМО продуктите,добре,че ЕС на време се осетиха и не подписаха този заробващ договор който е само в интерес на САЩ.
Новини по държави: